xKačkax komentáře u knih
(SPOILER) Jo, mně se to líbilo :-) Druhá část uteče jako voda, v podstatě už se jedná jen o samotné velké finále. Sci-fi tématika je mi trochu cizí, ale od Paoliniho mě bavila, postavy jsem si oblíbila ani nevím jak a příběhově silné. Konec minimálně nečekaný, nabízený happyend se nekoná a alespoň za mě připraveno na případné další díly. Na Eragona to možná nemá, ale přesto určitě Paoliniho fanouškům doporučuji.
PS: Některé technické popisy vesmírných lodí a vesmíru vás nemusí odradit. Aby vás knížka bavila, tak nemusíte být génius přes vesmír :-)
Moje srdeční záležitost. Nádherná knížka, která mě pokaždé dožene k slzám. Jednoduchý příběh, který okouzlí svou upřímností a láskou. Zařazení mezi dětské knížky je matoucí, osobně bych ji doporučila všem- možná vás nenadchne, ale pravděpodobně si jí naprosto zamilujete!
Tato autobiografie nabízí výjimečný pohled do života výjimečného člověka. Pro fanoušky Chaplina je tato knížka jasnou volbou. Měli by si ji ale přečíst i všichni ti, kdo Chaplina pokládají jen za groteskní figurku z jeho němých filmů. Úžasná knížka, která je psaná upřímně a u které po přečení zjistíte, že vám Chaplin nějak přirostl k srdci a oceníte jeho filmy, ale především ho oceníte jako člověka.
Začátek knížky mě moc nenadchnul a nechtělo se mi číst dál. Prvních sto stránek možná nepochopíte, proč se knížka stala takovým bestsellerem, ale odpověď přijde velmi brzy. Příběh se zformuje a chytne vás. Je to čtivá knížka s velmi osobitým humorem, který se mi moc zamlouval. :)