xspacil xspacil komentáře u knih

Elita Elita Kiera Cass

Příjemné počtení s troškou zklamání. Vlastně nelíbilo se mi toho spousta. Milostné trojúhelníky nemám ráda, vždy totiž vyjde najevo že fandím nesprávnému.
V této sérii fandím Maxonovi, důvodem je nejspíše to, že máme mnohem více prostoru ho poznat. Opravdu líto je mi Aspena, který nedostal od začátku první knihy šanci opravdu bojovat, přijde mi že je tam prostě navíc, a proto je předurčen k neúspěchu. Trochu mě mrzí, že nedošlo ke střetu těchto dvou postav již v této knize. Oživením byla jen scéna v lese. Jinak to vše bylo jen o tom jak se hl. hrdinka nemůže rozhodnout, když je to tak jasné, kde skončí. Osud Marlee jsem si už vyvodila v první knize. A konec? Nuda! Stejně jako v jedničce. Čekala jsem že ji aspoň ti rebelové unesou nebo nevím co, když už tam byla nějaká ta akce. A to že si ji tam nechal, když už byla na odchodu? Taky špatně, i když popravdě nevím jak by poté příběh měl pokračovat. Každopádně poslední díl si přečtu a to kvůli rebelům.

15.07.2015 3 z 5

Selekce Selekce Kiera Cass

Ze začátku se mi kniha moc nelíbila ani vlastně nevím proč - možná v tom hrála roli předvídanost. Zaujaly mě až dialogy mezi princem a hlavní hrdinkou, která se mi hned zalíbila, bude to tím, že se povahově nijak neliší od jiných hl. hrdinek. Co mě udivovalo bylo to, že když to byla tak nadaná hudebnice a milovala hudbu, proč hrála jen jednou a ke všemu veřejně? Na mě to dojem neudělalo jestli tohle byl ten úmysl.
P.S.: moc se mi líbí "Mer"

15.07.2015 4 z 5