Yana-66 komentáře u knih
Za mě zatím nejdesivější díl. Ale opět autorka něco vymyslí, nic pořádně nevysvětlí (což mě dohání k šílenství) a pak rychle rychle ať už je konec...
Úžasně popsaný příběh z války... Ten ze současnosti oproti tomu docela nezáživný.
Celkem jsem nepochopila proč takový konec? To mohlo skončit docela dobře, ale autorka nejspíš měla nějakou hlubší myšlenku... No neva
Teda, takové psí kusy vyvádět kvůli chlapovi.... Ale zase nemůžem říct, že by se holka nesnažila :-)
Krásná knížka o silné lásce a špatných životních rozhodnutích.
Vzhledem k počtu stránek jsem myslela, že to bude místy nuda.. Ale nebyla :-)
Netřeba slov... Nejkrásnější, nejsmutnější, nejemotivnější kniha! Přes slzy jsem na poslední stránky téměř neviděla. Bude chvíli trvat než se z ní vzpamatuju. Určitě se k ní ale časem vrátím :-)
Jako vážně bestseller? Příběh totálně nesympatické, vlezlé alkoholičky a ještě k tomu pěkná nuda :-(
Perfektní, napínavé, poutavé! Můj první Nesbø a určitě ne poslední! V určité části jsem podezřívala už úplně všechny. Venku je to teď samý sěhulák a já se na ně skoro nemůžu ani podívat jak mě z toho mrazí!
Nedávno jsem viděla film Bojovník a možná právě proto jsem knížku četla s takovým zájmem. Krásný příběh, občas rozčilující, ale romantický :-)
Naprosto perfektní! Čím dal lepší a lepší :-)
Skvělá, vtipná, sarkastická kniha! Moc mě bavila, i když v sobě mohla mít trochu víc napětí :-) V dalším dílu chci mnohem mnohem víc Reyese, tak doufám ze se nezklamu ;-D
Pěkné, romantické, neurazí, nenadchne. Takové zbytečně moc natahované bych řekla.
Skvělá kniha :-) jdu číst druhý díl protože jinak to nejde ...