yandýs9 komentáře u knih
Chvíli trvalo se do knihy začíst. Pak mě ovšem děj pohltil, nedalo se přestat číst. Až mi bylo líto že už to skončilo a nepřišlo mi ani tolik stránek přečtených ????
Byla chyba vidět nejdříve film a pak sehnat a číst knihu. Byla jsem zklamaná a od půlky až znuděná. Zdálo se mi, že se to pak nikam nehýbalo, a byl to jen kolotoč podobných příběhů. Pro příště si budu pamatovat, že nejdřív kniha a pak film!
Nečekaný konec, neprotahovaný děj. Kniha se četla dobře a rychle.
Jedním slovem: mazec. Celá řada knih od tohoto spisovatele na mne čeká v knihovně rodičů a hned jak dočtu svoje nasyslené knihy, vrhnu se na Cooka. Už teď jsem natěšená.
Moje dvě nejoblíbenější z klasik dohromady. Srdeční záležitost po které sáhnu několikrát do roka.
Knihu jsem četla už dvakrát a pokaždé jsem chvilkami nedýchala. Má to děj, je to napínavé.
Byla jsem knihou nadšená, když jsem ji začala číst, ale pak mi přišla nudná a opravdu mi trvalo dlouho ji dočíst. Až konec byl zajímavý. Už se nedivím, že stála v Levných knihách jen 39,-. I když tam jindy najdu krásné knihy za pár korun, tahle za to nestála.
Přečteno jedním dechem za pár hodin. Během čtení se ve mne měnily pocity smutku, zoufalství a radosti. Při představě, že toto prožívá můj syn jsem měla po celou dobu čtení slzy v očích. Emoce jež si autor prožíval z toho jen sálaly. Nejsem milovník válečných knih a dlouho jsem otálela než jsem ji začala číst, ale pak jsem se nemohla odtrhnout. Za mne prostě skvělá kniha, silný příběh.
Nádherný, dojemný příběh o víře a lásce v těžké době. Psychická síla koně byla neskutečná.
Ze začátku byl trochu problém se začíst ale nakonec jsem to hltala. Konec mě mile překvapil.
Téměř každý příběh jsem prožívala s vědomím jako by to byl můj pes. Některé příběhy byly moc dojemné a některé i vtipné.
Trochu mi ze začátku vadily přechody vyprávění, ale nakonec musím uznat že to bylo alespoň napínavé a nutilo to člověka číst dál a dál. Moc hezká detektivka.
Chvilku jsem myslela, že knihu nedočtu. Ne že by nebyla zajímavá, naopak. Bodalo mne u srdce a skoro stále tekly slzy. Nádherná kniha o nehezké době. Doporučuji
Miluji duchařinu a zaujal mě už obal knihy. Za tu cenu, nekupte to. Těšila jsem se na chvíle ztrávené u této knihy a nezklamala. Od chvíle co zemřel Stephen jsem skoro nedýchala a nechtělo se mi ani chodit od té knihy abych nebyla napjatá tak dlouho. Za mě bezva počtení a ty černé stránky miluju!