yerisley komentáře u knih
Zatím hodnotím takto. Knihu jsem četla až do konce a myslím, že jsem jí pořádně nepochopila. Rozhodně to není kniha pro netrpělivého čtenáře, takže pokud nechcete moc dumat a nemáte rádi roztahaný děj a zdlouhavější popis, tak asi úplně nedoporučuji. Nicméně budu číst znovu, pozorněji a pomaleji, protože tam bylo něco, co mě bavilo a chtěla jsem číst dál. Zvláštní.
Jeden z nejpovedenějších životopisů. Moje oblíbená herečka. Zůstává v knihovně. Určitě doporučuji každému.
Knížka mého dospívání;-) určitě doporučuji je to hezký příběh z lovestory
Bukowskeho si koupím spíš kvůli angličtině, ale tahle knížka je asi varováním pro lidi, jak smutný život může být. Všechny ženy v té knize jsou vlastně nadrženkyně, které touží po tom vyspat se s hrdinou a on toho rád využivá. Citově neprožívá nic a bez chlastu nedá ani ránu. Takže marná ta kniha úplně není, ale začínám se soustředit na pozitivnější knihy, i když par let zpět jsem měla období, kdy jsem se v něčem takovém ráda vyžívala. Nelze tvrdit, že je to literární dílo, ale jeho psaní má něco do sebe a to si musíte najít jen vy.
Oddechovka. Film jsem neviděla. Asi si nechám spíš vzpomínky na knihu.
Kniha mě neuvěřitelně stáhla do děje příběhu. Nemohla jsem se odtrhnout. Měla jsem pocit, jako když to s nimi prožívám. Určitě by si ji měl přečíst každý.