Ylil
![Trhlina Trhlina](https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356418/trhlina-DSS-356418.jpeg?v=1645463334)
Hm hm.. Samotný příběh/děj je jen na posledních tak 100 stranách…Pořád jsem čekala jestli vůbec do hor hlavní postava vyrazí..I v dějové lince jsem čekala kdy a jestli se něco stane a pořád si říkala, že musí jinak by to nebyl takovej trhák, ale pořád nic a nic a nic.. A když konečně nastane zlom, tak je to tak těžko uvěřitelné, že jsem se začala bát stejného zklamání které jsem měla u Tmy, kt. Jsem četla jako první .. A až pak to začne být – Napínavé a o něco víc k zamyšlení jestli je něco takového vůbec možné … No, i přes to, že první dvě třetiny knihy měli podle mě dodat závěrečné části víc na uvěřitelnosti, je tu tolik věcí, že prostě… nevím nemůžu říct jestli tomu věřím nebo ne… věřím, že po určitém traumatu – klidně i z toho že se člověk ztratí (obzvlášť) v takovéhle prostředí – může mu prostě hrábnout. Ale upřímně – ani nevím jestli dokážu věřit tomu, že to je něčí příběh, který Karika jen proměnil v knihu, nebo jen zkrátka o pojetí knihy jako takové… Každopádně knihu jsem přečetla za pár hodin a hodnotím ji jako skvělou! :)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![O Červenáčkovi O Červenáčkovi](https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/418216/o-cervenackovi-Zxo-418216.jpg?v=1568645291)
Nedalo mi to a Knížku si půjčila, a jsem ráda že jen půjčila... Pro mě byla velkým zklamáním.Kresby jsou hezké ale k rychlým sipum mi bohužel nesedí... Záměr byl asi dobrý, ale tak trochu nemistny a jako celek víceméně bez pointy.. Rychle šípy si podle mého takovéhle rádoby pokračování nezasloužily
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
![Knížka Knížka](https://www.databazeknih.cz/img/books/77_/77806/knizka-77806.jpg?v=1306326067)
Krásně knížka :)... Asi myšleno hlavně pro děti, ale rozhodně dokáže okouzlit i dospělé :))