Yvosek komentáře u knih
vubec sem se nemohla do knihy zacist skoncila sem se ctenim pred pulkou.
ten konec se mi nelibi! doufam ze az natoci 3 dil tak ten konec zmeni.
užasná!!!!!!!!!!!!!!! :) moc se mi líbila,nemohla sem z ní či odtrhnout :)
jak sem byla nadchlá z 1. dilu tak tenhle sem ani nedočetla :( nudil mě uz od samého začátku a kolikrát sem se musela nutit abych začala čist a nakonec sem to vzdala :( až dostanu opět chuť zase číst tak ohodnotím
Kniha se mi mooc libila,pismenka sem doslova hltala je me trochu nastvalo ten blbej konec,to musi mit pokracovani!
Snad poprve se mi stalo ze sem mela co delat abych knizku vubec docetla ale uz z principu sem to musela udelat a zadna slava tahle kniha nebyla :-(
Kniha se mi libila:-) chvilkami sem si rikala boze tak at uz si to reknou ze se miluji :-) :-)
Tahle knizka me uplne nadchla :-) ne jednou mi ukapla slza :-) a ten konec byl moc pekny :-)!!
Z tohohle dilu vim ze bude pokracovani:-) nelibil se mi smer vztahu mezi Carterem a Ali to me docela rozesmutnelo :-(a je mi taky lito Jo ta si to nezaslouzila...
Moooc se mi libila:-) nemohla sem se od ni odtrhnout,precetla jsem ji za 2 dny :-) .
Knihu sem precetla behem 2hodinove cesty vlakem :-D pro me takova mala oddechovka od samich love story :-D
Ani nevim jak bych se o tehle knize vyjadrila..... Ze zacatku sem si rikala co to je!? :-D ale pak sem musela cist dal a dal :-D:-D kniha nebyla spatna ale zase neni az tak moooc dobra takovej peknej prumer :-)