zandu komentáře u knih
Asi tak do poloviny mě to moc bavilo. Zbytek knihy jsem se ale do čtení musela spíše nutit a poslední čtvrtinu jsem opravdu rychle přelétla.
Tak po předchozím díle, který (jak jsem psala v hodnocení) mě moc nebavil, jsem doufala, že si spravím chuť. Ale trápení bohužel pokračuje.. tento díl nakonec odkládám a nedočtu. Možná jednou časem, ale nevěřím tomu. Jak zjišťuji, Zaklínač pro mě nebude. Nejlepší byly první dva povídkové díly, ty byly úžasné.
Tak tento díl mě potrápil. Dlouho jsem ho louskala, opravdu hodně dlouho. Moc mě to nebavilo, na můj vkus moc politikaření a dost jsem se ztrácela, kdo je kdo, s kým, proti komu...Vlastně až poslední čtvrtina byla čtivější. No odradit se zatím nenechám a uvidíme, co přinese další díl.
Tak tady za mě ne. Nedočetla jsem. Od paní Votyové jsem četla Myší díru, Provařenou a Chci tě mít ve skříni. Ty byly skvělé. Na novou knihu jsem se proto moc těšila, leč bohužel přišlo převeliké zklamání. Příběh mě vůbec nebavil, snažila jsem se číst na sílu. Ale nešlo to. Děj me vůbec nedokázal vtáhnout. Druhou stranu od Sabiny Voty jsem se číst ani nepokoušela.
Tak já nevím. Po skvělé sérii Písně oceli jsem se těšila na další počin MM. Jsem v půlce knihy a asi to vzdám. Čtu to na sílu. Chvilkama mě to baví, ale spíše se musím do čtení nutit. Žádná z postav mi k srdci nepřirostla a děj také nic moc. Opravdu se snažím, ale nějak se mi ani nechce pokračovat.
Není mi ani devět a ani už třicet devět. Bohužel. Přesto jsem si toto krásné dobrodružství užila. Těším se na další díl a věřím, že za dva či tři roky si knihu přečte i má dcera :-)
Super pokračování. Škoda jen, že velmi krátké. A jdu si hned zitra koupit ty další dva díly.
Sakryš, mě to nebaví. A navíc ten styl! Monolog! Vážně je to tak dobrý, jak zde většina píše? Jsem u h*ven, okolo strany 34 a mám chuť knihu zavřít a odložit. Možná zkusím za čas znovu, ale teď mám pocit, že se tím začátkem prostě neprokoušu....
Nemám slov. Ke konci si připravte kapesníky, já bulela jak želva.
Psáno tak nějak jinak, zvláštně, něžně...nevím, jak jinak to popsat. Krásný příběh.
První polovina knihy se mi četla krásně, lehce. V druhé polovině mi přišlo, jako by příběh ztrácel dech a ke konci se opět rozeběhl.
Stručná jednohubka. Paní Erika měla při vší smůle vlastně obrovské štěstí.
Jinak naprosto souhlasím s komentářem uživatele jankor.
Opět krásný příběh. Moje druhá kniha od této autorky.
Plusem oproti Liliím pro nevěstu bylo mnohem méně toho špatně čitelného druhu písma, kterým byly psány deníky. Zde mi to ani tak nevadilo.
Malé mínusy, kvůli kterým ubírám jednu hvězdu: 1) občas jsem se dost ztrácela, od které ženy je zrovna ten který úryvek z deníku a 2) ten strašně rychlý cukrkandlový závěr.
Pecka! Co ten konec ??!! Uááá... šok! Chci další díl!!!!
Jo a zatím nejhezčí obálka :-)
Tak já nevím. Větší ptákovinu jsem asi nečetla :-) Spousta nových postav, občas jsem se ztrácela. Ale stále jsem zvědavá, co bude dál.
Stejně jako u třetího dílu jsem se maličko nudila. Ale zvědavost vítězí a jedu dál...