Neplechy čerta Zbrklíka přehled
Sandra Dražilová Zlámalová
Čert Zbrklík série
1. díl >
V pekle se jednoho dne narodí čertík s nebesky modrýma očima, který dostane jméno Zbrklík. Kvůli jeho zbrklosti ho potkává jeden malér za druhým. Nedopatřením vytopí peklo, málem nechá shořet pekelné listiny. Nakonec Luciferovi dojde trpělivost a vyšle Zbrklíka do světa lidí, aby se své zbrklosti zbavil. Povede se mu to?
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neplechy čerta Zbrklíka. Přihlašte se a napište ho.
Knihu ode mě dostal k 7. narozeninám, protože sám je to takový rarach s modrýma očima. Museli jsme začít číst hned ten den a příběhy malého čertíka měly okamžitý úspěch. Myslím, že budeme muset pořídit i další díly.
Kluci dostali knížku jako dáreček od čertíků jako jedno překvapení z okýnka adventního kalendáře, kde mívali spíše nějaké úkoly. Knížku si hned oblíbili a čertík se stal velkým přítelem. Těšíme se na další díly.
Knižní novinky (14. týden)
29.03.2020
Kniha Neplechy čerta Zbrklíka v seznamech
2020 | Neplechy čerta Zbrklíka |
2019 | Čarodějnice Bordelína |
2021 | Řemeslné pohádky |
2017 | Kulíškovy neposedné příhody |
2022 | Zbrklík a čertidlo |
Krásná kniha s povedenými příběhy, oceňuji hlavně délku pohádek (před spinkáním přesně akorát) , moc hezké ilustrace a opravdu velmi roztomilý čertík. Staršímu synovi se líbil především závěr. Hned se stala velmi oblíbenou a čteme opakovaně. Mohu určitě doporučit a určitě budeme číst i další příběhy.