Neplechy čerta Zbrklíka přehled

Neplechy čerta Zbrklíka
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/436748/bmid_neplechy-certa-zbrklika-CC6-436748.jpg 5 60 60

Čert Zbrklík série

1. díl >

V pekle se jednoho dne narodí čertík s nebesky modrýma očima, který dostane jméno Zbrklík. Kvůli jeho zbrklosti ho potkává jeden malér za druhým. Nedopatřením vytopí peklo, málem nechá shořet pekelné listiny. Nakonec Luciferovi dojde trpělivost a vyšle Zbrklíka do světa lidí, aby se své zbrklosti zbavil. Povede se mu to?

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neplechy čerta Zbrklíka. Přihlašte se a napište ho.

surel
12.01.2024 5 z 5

Krásná kniha s povedenými příběhy, oceňuji hlavně délku pohádek (před spinkáním přesně akorát) , moc hezké ilustrace a opravdu velmi roztomilý čertík. Staršímu synovi se líbil především závěr. Hned se stala velmi oblíbenou a čteme opakovaně. Mohu určitě doporučit a určitě budeme číst i další příběhy.

klarca1993
07.01.2024 5 z 5

Knihu ode mě dostal k 7. narozeninám, protože sám je to takový rarach s modrýma očima. Museli jsme začít číst hned ten den a příběhy malého čertíka měly okamžitý úspěch. Myslím, že budeme muset pořídit i další díly.

ditul
31.12.2023 5 z 5

Kluci dostali knížku jako dáreček od čertíků jako jedno překvapení z okýnka adventního kalendáře, kde mívali spíše nějaké úkoly. Knížku si hned oblíbili a čertík se stal velkým přítelem. Těšíme se na další díly.

Knižní novinky (14. týden)

29.03.2020

Kniha Neplechy čerta Zbrklíka v seznamech