zinon komentáře u knih
Paráda....tolik nových osob, které jsem si oblíbila...teď hlavně ty ženské :) Zase o něco lepší díl, jak předchozí. Už se těším na další.
Čtení opravdu pěkné, ale pořád mi v této sérii něco schází....asi to bude tím, že zatím mám problém oblíbit si hlavní postavy. Jediný koho jsem si zatím oblíbila je princ Dorian. Rozuzlení v závěru knihy mě mile překvapilo, i když jsem to tak trochu tušila :) Každopádně je to náběh na skvělé pokračování :)
Tato knížka nemá chybu. I když je to taková bichle :), tak jsem ji přečetla za 2 dny jako jiné s 200 stránkami...to o něčem vypovídá :)
Oproti předchozím knížkám série se mi zdála o dost slabší...příběh mě nazaujal. Dobrý se mi zdál jen začátek knížky.
No nevím, mně se knížka vůbec nelíbila a má jen pár stran. Hvězdičky dávám jen za pěkné ilustrace.
Toto je knížka, ke které mám velmi silnou citovou vazbu. Mám ji ještě po babičce a od malička ji zbožňuji. Má nádherné ilustrace a příběh je také krásný. Prostě knížka číslo jedna mého srdce :)
Máme doma ještě po mé babičce. Krásné prostorové leporelo
U syna byla hodně oblíbená. Prohlíželi jsme každý den.
U nás byla knížka hodně oblíbená.
Hodnotím podle syna plným počtem hvězdiček...u něj byla hodně v oblibě.
Syn dostal ve 3 letech k Vánocům. Z knížky byl nadšený, moc se mu líbily hlavně ilustrace, které jsou opravdu překrásné. Příběhy jsou milé a poučné.