zofie3000 komentáře u knih
Samotné téma mělo mnohem větší potenciál. Líbila se mi ta romantická linka, protože na podobnou jsem ještě nenarazila. A jedna hvězdička je za krásnou obálku
Kniha se nečte moc dobře, autor vychází především ze statistiky, a údaje zde i uvádí, takže text není moc čtivý. Na toto téma bych upřednostnila žánr esej. Navíc pokud se čtenář zamyslí nad zde uváděnými jevy s trochou štěstí by na to přišel sám
Kniha je rozdělená na několik částí nejzajímavější mi přišla ta věnovaná literatuře, s texty věnované politice a náboženství nějak nedokážu souznít
Tahle kniha nestárne moc dobře, je napsaná na přelomu technologického revoluce. Vlastně se ani moc dobře nečte, principy jsou tady sáhodlouze popsány s mnoha odbočkami. Ale jsem ráda že jsem to četla
Za mně jedna z nejlepších věcí co jsem za poslední dobu četla. Příběh graduje a nejsou tam klišé, i když to spojuje několik žánrů. Postavy jsou zajímavé a doslova jim vidíte do hlavy.
Je to zajímavá sonda a zároveň shrnutí, ale jako odpočinková kniha to rozhodně není
Tahle knížka mi život nezměnila, dala mi pár podmětů k přemýšlení, ale toť vše. Přijde mi zajímavé jak autor dokázal vystihnout současnou dobu, protože to podle mě motivační literatura dělá, reaguje na problémy současné společnosti. Jako ztráta času to není, ale žádná povinná položka seznamu
Je to čtivý a je to zajímavá kompilace totalitních rysů v každodenní společnosti, ale pro našince, tam až tak převratné objevy nebudou.
jako dobrý, fakt jsem se do toho žila ale vůbec mi to nepřišlo kontinuální, čtyři dějový linky náhodně propletený
Bylo to nesmírně poutavé, odsejpalo to a při některých scénách mi šel mráz po zádech
Něčím mi to hrozně připomnělo stránku Úlovky z Wattpadu :D. Přišlo mi to, že autorka tam chtěla nacpat co nejvíc věcí. Zaplaťpánbůh že to bylo tak krátký