zulvisek komentáře u knih
Tuto knížku jsem četla jedním dechem a nemohla jsem se od ní odtrhnout.Moc smutný příběh,ale hezky napsaný.Autorka je velmi silná osobnost a já doufám že s Azalis to nakonec dopadne dobře
Za mě dicela zklamání.Předchozí dvě autorovi knihy se četly samy,ale do Vzdoru jsem se musela místy nutit :-(
Těšila jsem se na Taylerův příběh, ale jsem docela zklamaná.
Mrzí mě že zahrnuje jen 1. Díl a ne i New York a Portland.
A taky mě rozčilovalo, že jedna kapitola byla minulost a druhá kapitola přítomnost. První polovina mohla být tedy z minulosti a ne skákat sem tam
Nádherný příběh,opět jsem četla jedním dechem a nemohla jsem se odtrhnout.Jen mě strašně mrzí jak dopadli hlavní hrdinové
Uzasne napsana kniha.
Vyborny pribeh,cetla jsem jednim dechem
Velice zajímavý námět.
Kniha se četla velmi dobře.
Jen mě mrzí,že se Kate nusmiřila s Becky
Číst se to dalo,ale za mě slabší kniha.
Každopádně občas jsem se zasmála
Z této knihy jsem taková rozpačitá.Nebyla úplně špatná,spíš takové to neurazí nenadchne
Váhala jsem mezi čtyřkou a pětkou.
Rozhodl konec, který mě naprosto rozsekal.
Velice emotivní příběh, ale vadilo mi, že to vypráví příliš mnoho lidí a byli tam věci, které si myslím že by tam být nemuseli.
Například Julie jak vypráví o Sedmovi atd
Kniha se mi moc libila.Ostatne jako jeji predchozi dily a samozrejme i Zboznuju...
Bylo paradni jak autorka nechala sejit obe hlavni hrdinky svych knih
Abych pravdu rekla,jsem strasne rozpacita.Misty jsem myslela,ze knizku odlozim a uz ji nedoctu.Jelikoz jsem si rovnou koupila i druhy dil,tak jsem to neudelala.
Doufam,ze dvojka bude lepsi
Pani Vera mi uplne mluvi z duse.
Presne na to Slunce seno.... jsem chtela poukazat.
Navic jsem se fakt pobavila u toho,ze za totality nekomu chodily letaky Lidlu a Penny ????
Ale jinak docela oddychovka,neurazi-nenadchne
Opravdu velmi silný příběh.
Přečetla jsem mnoho knih s touto tématikou a můžu říct že tento příběh mě opravdu velmi zasáhl . Je hrozné jakým peklem si chudák Sam musela projít a opravdu se mi ulevilo,že se nakonec její život změnil a po všem zlém co si v rodinė musela vytrpět žije šťastnė a spokojeně
Když mi mamka se segrou řekly že čtou nějakou ságu o upírech a vlkodlacích,zaklepala jsem si na čelo a pomyslela jsem si taková blbost to bych nikdy číst nemohla.
Po jejich vychvalováni jsem si to přeci jen půjčila s tím že to se mi teda fakt líbit nebude.
Chyba lávky.Knihy mě naprosto pohltily a nemohla jsme přestat číst.
Po přečtení celé ságy jsem si pustila i filmy a ač mě fakt uchvátily,knížkám nesahají ani po kotníky.
Řekla bych že (pominu-li knihy mé oblíbenkyně Lenky Lanczové) Twilight sága je asi to nejlepší co jsem kdy četla....
Kniha neni spatna,ale dost mi vadi jak autorka skace sem tam jak ji napadne.Chvilku resi sex s ex pak zas matku,pritele,otce,zavislost,bratra a tak dale.Chvili rok 2005 pak 1977.
No jedno vim jiste vickrat ji cist nebudu!
Zatím jen u jedné knihy mohu říct, že se mi líbil víc film. A to je právě Zelená míle.
Kniha není špatná a četla jsme jí jedním dechem,ale v tomto případě u mě vyhrál film