Zupote Zupote komentáře u knih

Vévoda z Wextonu Vévoda z Wextonu Jackie Manning

Upřímně jsem nadšená, příběh se četl krásně. Zajímavá atmosféra kolem koní, sympatické postavy. I plno zajímavých zápletek.

Věrný záletník Věrný záletník Nicola Cornick

Velmi vlažné. Autorka má MNOHEM lepší knihy. Příběh byl jednoduchý a nijak nepřekvapil. Postavy celkem nijaké.

04.12.2024 1 z 5

Věrná a statečná Věrná a statečná Catherine Palmer

Pro autorku bylo velmi důležité historické pozadí, ale byla také ovlivněna svým přístupem ke křesťanství. Chybí zde pikantnosti, velmi často se mluví o Bohu a je na odiv ukázaná bezmezná oddanost. Hlavní hrdinka pro své přání předků udělá cokoli, takže byla občas až zbytečné zatvrzelá. I když se jí rytíř oddal během první možné chvíle. Je to milá kniha, čte se sama, ale čekala jsem trochu něco jiného.

Ve spárech mstitele Ve spárech mstitele Christine Merrill

Pribeh me nezaujal. Mozna je skoda, ze jsem necetla predchozi dily ze serie. Cele to bylo takove zvlastni. S nekterými zalezitostmi byli rychle hotoví, ale neco se dokola tocilo a zbytecne resilo. Ani postavy me moc nezaujaly. Vypraveni o jeho detstvi bylo velmi smutné.

Vášně lorda Trevethowa Vášně lorda Trevethowa Nikki Poppen

Krásný příběh, ale nějak to nebylo ono. Byla mezi nimi stále silná nedůvěra a nejistota. Některé zápletky byly až směšné. Škoda.

Vánoční sázka Vánoční sázka Michelle Styles

Nádherný příběh, užila jsem si ho. Hlavní postavy se shledají po sedmi letech, změnily se, dozrály, ale jejich přitažlivost zůstává. Jen si musí vyřešit pár křivd. Příběh je hezky poskládaný, některé věci jsem dokonce ani nečekala. Nechybí zápletka se zápornou postavou. Nějak se ale nemůžu zbavit pocitu, že román do klasického scénáře romancí úplně nezapadá.

V síti intrik a lásky V síti intrik a lásky Margaret Moore

Milounká, jemná, krásná romantika. Tak nějak bych to v jednoduchosti shrnula. Příběh je pěkné postavený a hezky se čte. Hlavní postavy jsou sympatické.

V královských službách V královských službách Margaret Moore

Dvě vášnivé povahy, které se neustále provokují a soupeří kdo z koho. Moc pěkný příběh. I když mi milostná linie nepřišla tou hlavní. Asi bych i ocenila, kdyby mohl více vyniknout lord Blaidd.

Urozená guvernantka Urozená guvernantka Diane Gaston

Lehké zklamání. Bylo to doslova nijaké. Zápletky spíš hloupé a málo promyšlené. Ani postavy mi nepřišly výrazně sympatické.

Unesená dívka Unesená dívka Joanna Maitland

Uprimne me mrzi, ze si tento pribeh nekdo nevzal pod svá kridla a trochu ho neucesal. Plno veci melo tak krasny potencial, ale bud nevyznely, nebo proste nefungovaly. Navic mi i plno veci nedavalo uplne smysl. Ale i tak je to prijemny pribeh.

Templářova vyvolená Templářova vyvolená Lynna Banning

Pribeh plny dobrodruzstvi, kdy si hlavni postavy nemohou dovolit byt spolu, protoze jim to nedovoluji okolnosti. Opet prijemne zpestreni jinym historickym obdobim, i kdyz jsem cekala neco trochu lepsiho.

04.12.2024 3 z 5

Temný zachránce Temný zachránce Anne Herries (p)

Pěkné čtení, i když byly opět hlavní postavy v pozadí dobrodružnému příběhu. Čte se rychle, sympatičtí hrdinové.

Tajná manželská smlouva Tajná manželská smlouva Georgie Lee

Z první knihy série jsem byla nadšená, tato mě zase tolik nezaujala. I když byla čtivá, čekala jsem něco trochu jiného.

Tajemství noci Tajemství noci Ann Elizabeth Cree

Příjemné čtení. Mnoho postav a dějových linek kolem. Obsáhlejší děj. Postavy příjemné. Hezká romantika.

Tajemství lady Knightleyové Tajemství lady Knightleyové Anne Ashley

Z příběhu jsem byla v začátku opravdu nadšená. Hlavní hrdinka dlouhá léta svého vysněného z povzdálí zbožňuje. Plno sympatických postav a velmi zajímavé zápletky, i když jdou rychle prokouknout. Jedinou nepříjemnost jsem viděla v neadekvátnosti některých reakcí. Byly pro děj až zbytečně zásadní.

Tajemný miláček Tajemný miláček Anne Ashley

Mělo to potenciál, ale popravdě mě to moc nezaujalo. Bylo to zbytečně utahané a nezačetla jsem se. Bohužel.

Štěstí za peníze Štěstí za peníze Sophia James

Velmi příjemné čtení. Plné emocí a tajemství. Rozhodně doporučuji. Hlavní postavy sympatické. Velkou roli zde mají i koníci.

Šťastný los Šťastný los Nicola Cornick

Už mi dlouho neudělal příběh takovou radost. Je v něm přesně to, co od historické romance čekám: romantiku, sympatické postavy, zajímavý děj a překvapení, že ne vše je tak, jak se na první dobrou může zdát. I jsem velmi vděčná, že postavy nebyly uštěkané a v mnoha ohledech nad věcí. Opravdu hezký příběh. Ráda si ho přečtu znovu.

Svůdný ochránce Svůdný ochránce Julia Justiss

Krásný příběh, ale bohužel mi nesedl způsob psaní. Děj jsem si užívala a byla zvědavá, jak to dopadne. Díky bohu žádné velké a hysterické zvraty, ale často velmi vtipné dialogy. Dokonalá hlavní mužská postava(chápající, pečující, obdivující). Zajímavá postava kmotry, kouzelná a nápomocná sudička.

Stydlivá slečna Stydlivá slečna Nikki Poppen

(SPOILER) První půlka kouzelná: nevinné oťukávání, okukování a nadšení. Pohádka o švadlence a princi. Určitě si knihu plánuju nechat a znovu si začátek někdy přečíst.
"Probuď se kvůli mně, Evie..."
Dimitrije jsem si představovala jako muže 40+ vzhledem k jeho přístupu a nadhledu, Andrew byl nesympatický blbounek už od začátku.
Řekla bych, že jim občas ulétl překlad, jelikož mělo nejspíš jít o Kubáň, tedy nic společného s Kubou.
Druhá půlka plná extrémů a zbytečně vyhrocených situací. Trochu zklamala a nudila.
Osobně bych byla mnohem radši, kdyby se jejich cesty rozešly.
Dimitrij by jí jen "probudil" a dodal sebevědomí. Kéž by se v románu objevila nějaká sympatická mužská postava, ke které by Evie postupně "přešla". Princ by odjel za svými povinnostmi a posláním. Oba relativně spokojení.
Konec v knize byl sice šťastný, ale nevěřím, že budou dlouhodobě spokojení.