ZuzanaHabi komentáře u knih
Četla jsem sérii Harry Hole celou a pěkně od Netopýra až po poslední díl, což je obrovská výhoda, protože chápete souběžný děj. Kniha je velmi temná, nenajdete v ní mnoho pozitivního, ale nenechejte se odradit a těšte se na navazující Policii. Kniha je čtivá, napínavá a pokud nejste superman, vraha v tomto díle prostě neodhalíte! Vřele doporučuji
Četla jsem sérii Harry Hole celou a pěkně od Netopýra až po poslední díl, což je obrovská výhoda, protože chápete souběžný děj. Levhart patří v této sérii mezi top knihy, možná kvůli Kongu, možná kvůli napětí, opravdu se mi velmi líbila.Kniha je velmi čtivá, napínavá, vraha v tomto díle prostě neodhalíte! Vřele doporučuji
Četla jsem sérii Harry Hole celou a pěkně od Netopýra až po poslední díl, což je obrovská výhoda, protože chápete souběžný děj. 4* dávám jen proto, že mě kniha z celé série i přes svou popularitu zaujala oproti jiným méně. Kniha je ale čtivá, napínavá a pokud nejste superman, vraha v tomto díle prostě neodhalíte! Vřele doporučuji
Četla jsem sérii Harry Hole celou a pěkně od Netopýra až po poslední díl, což je obrovská výhoda, protože chápete souběžný děj. Tato kniha je pro mne nejlepší z celé série. Nesmírně napínavá už od prvních stránek. Kniha je čtivá, energická a pachatele jen tak neodhalíte pokud nejste superman. A aspoň pro mne měla jakoby něco navíc. Vřele doporučuji
Četla jsem sérii Harry Hole celou a pěkně od Netopýra až po poslední díl, což je obrovská výhoda, protože chápete souběžný děj. 4* dávám jen proto, že mě kniha z celé série zaujala nejméně, ale pozor! Kniha je čtivá, napínavá a pokud nejste superman, vraha v tomto díle prostě neodhalíte! Vřele doporučuji!
Četla jsem sérii Harry Hole celou a pěkně od Netopýra až po poslední díl, což je obrovská výhoda, protože chápete souběžný děj. Červenka byla velmi zajímavá prolínáním minulosti a současnosti a je to velmi důležitý díl pro pochopení vztahů v dílech následujících. Kniha je čtitvá, napínavá a pokud nejste superman, vraha do konce neodhalíte. Vřele doporučuji!
Četla jsem sérii Harry Hole celou a pěkně od Netopýra až po poslední díl, což je obrovská výhoda, protože chápete souběžný děj. Netopýr se mi strašně líbil, čtivá kniha, napínavá a pokud nejste superman, vraha do konce neodhalíte. Měsíc poté jsem jela do Bangkoku, tak jsem díky Nesbovi projížděla říční kanály.....Vřele doporučuji!
Četla jsem sérii Harry Hole celou a pěkně od Netopýra až po poslední díl, což je obrovská výhoda, protože chápete souběžný děj. Tohle tedy byla první kniha, oproti jiným mnohem jednodušší. Ale čtivá, napínavá a pokud nejste superman, vraha do konce neodhalíte. Vřele doporučuji!
Co si budeme povídat, jako každý, mám ráda Nesba.
Ale tohle byla naprostá pecka!
Napínavé, čtivé a vraha neodhalíte skoro až do konce (motiv už vůbec ne). Tato kniha se autorovi neuvěřitelně povedla a zasloužila by si zfilmování!
Tohle není Harry Hole.
Zprvu jsme se nemohla do knihy začíst. Pak mi trochu připomínal supermana.
A pak mě kniha začala více a více vtahovat do svého děje, až jsem jí zcela propadla.
Geniální příběh, který si zaslouží nejen přečtení ,ale i zfilmování. Vřele doporučuji!
Zapomeňte na Hotel Rwanda. Popis otřesných události, které se ve Rwandě staly. Často jsem se musela jít projít a rozdýchat, co jsem přečetla. Ač Rwanda se dnes nazývá Švýcarsko Afriky, napětí je zde neustále obrovské. Přeji (nejen) této zemi, ať již nikdy nic podobného nezažije.
Kniha se četla skvěle a vůbec mi nevadilo, jak tu někteří píší, že autor není profesionální spisovatel. Líbil se mi popis poměrů v SSSR a jedna z mála "těžkých" knih, ke které se ještě vrátím.
Nesmírně zajímavá kniha. Otřesný příběh, u kterého jsem si musela dělat přestávky, jít se projít a rozdýchat, co jsem právě přečetla. Všem doporučuji jako povinnou četbu, ať se historie neopakuje.
Velmi zajímavá kniha z historického, etnografické i právního hlediska. Čte se jedním dechem. Vřele doporučuji.
Nečekejte Harryho Hola. Ani napětí a nedočkavost, jak to dopadne. Nevím, proč mám pocit, že do knihy vložil autor něco ze svých citů. Kniha se mi líbila a oddechla jsem si u ní.
Nádherná převážně fotografická kniha, díky ní se v létě do Arménie a Náhorního Karabachu opravdu velmi těším