Zuzka12627 komentáře u knih
Velmi pěkně zpracovaný atlas. Stručné popisky, pěkně rozdělené jednotlivé oblasti knihy.
Používala jsem ji na střední škole a byla to velmi dobře a prehledně zpracovaná učebnice.
Taková oddychová knížka, když chcete číst něco nenáročného a relaxovat. Kniha je pro náctileté, proto je psaná jednodušeji, ale určitě neurazí a stojí za přečtení. Takže proto se mi líbila.
Nádherná knížka. Měl by si ji přečíst každý, kdo má rád pejsky a nejen ti, ale všichni komu nejsou lhostejní psí kamarádi a jejich osudy. Díky této knize je přiblížena práce dočasnářky. Kniha je psaná vtipnou formou, takže se čte jedním dechem.
Po přečtení této knihy jsem trošku zklamaná, čekala jsem tedy více. Chybí zde hodně modelů od různých značek. Bohužel i samotné značky mi na popisu chybí, jako kdyby neměli historii podle této knihy, což není pravda. Na druhou stranu chápu, že dát dohromady tuto knihu bylo těžké a né všechny značky a modely jsou zajímavé. Uspořádání se mi líbí, je přehledné od nejstarších prvních automobilů po současnost s bohatou fotografickou dokumentací. Určitě doporučuji, stojí za přečtení.
O dendochronologii, jsem věděla jen okrajově takže mi nebyla cizí, ale žádný velký znalec taky ne. A jsem nadšená, bála jsem se, že se v ní ztratím a nestalo se. Krásná kniha, vše je vysvětleno myslím i pro úplného laika. Pro mě velmi přínosná kniha, která obohatí o znalosti a zajímavosti.
Používána ke studiu a za mě velmi hezky zpracovaná.
Po přečtení vůbec nevím co napsat. Velmi zvláštní kniha a první čtená od tohoto autora. Nejsem věřící takže samozřejmě příběh znám, ale takto napsaný příběh mě překvapil. Opravdu nevím co napsat ztrácela jsem se v příběhu a konec byl taky zvláštní.
Tato kniha určitě stojí za přečtení, je poučná, velmi pěkně zpracovaná i vtipná a hlavně se dozvíte, co jsou omyly, které se tradují do dnešní doby a jak to ve skutečnosti s rostlinami a zvířaty je.
Po dokončené trilogii jsem se dlouho odhodlávala na další pokračování. Co dalšího se může stát a jsem překvapená, připadá mi to zbytečné prodlužování ukončeného příběhu, ale dočtu i poslední dva díly.
Druhý díl přečten.Prvních zhruba sto stránek mě moc nebavilo, ale potom už to bylo lepší. Je to zbytečné protahování, ale jinak je knížka skoro jako první díl. Takže jdeme na třetí.
Velmi hezká kniha, plná dobrodružství z oblasti veterináře exotických zvířat.
Pěkně popsaný každý znak(logo) s informací z historie.
Velmi pěkně rozdělená kniha podle let ve kterých byly auta vyráběna se stručnými popisky jednotlivých modelů..
Velice pěkně zpracovaná kniha o historii až současnosti..za mě hezky rozdělená do historických let s mnoha fotografiemi a obrázky
Velice pěkná kniha s fotografiemi, popisky. Moc se mi líbila. Pro obdivovatele této doby velmi přínosná kniha.
Tato kniha byla pro mě utrpení, vůbec mi nesedla. Nápad to nebyl špatný, ale napsat se dal určitě trošku lépe. Pro někoho může být kniha jako oddechový čtení na letní večery, ale více od knihy neočekávejte.
Velice hezká kniha s mnoha návody na stavby domečků a dalších mnoha nápadů na zahradu.
Velmi hezky zpracovaná knížečka s důležitými informacemi o potkáncích a jak o ně pečovat.