Zuzulka30 Zuzulka30 komentáře u knih

Docela náhodná známost Docela náhodná známost * antologie

Krátké kriminální povídky, podle skutečných událostí. Příjmné, oddechové čtení.

17.04.2021 4 z 5

Dobrá matka Dobrá matka Sinéad Moriarty

Přečteno jedním dechem, moc pěkné, moc smutné.

29.12.2020 5 z 5

Sestra Sestra Rosamund Lupton

Kniha se mi nečetla dobře, psáno formou dopisu sestře mi hodně vadilo. Bylo to celé nějaké zmatené, občas jsem se ztrácela a závěr jsem už opravdu jen přetrpěla. Opravdu nic moc.

18.10.2020 1 z 5

Rozcouraná duše Rozcouraná duše Marcela Mlynářová

Tentokrát mě kniha od autorky vůbec nesedla. Nebavilo mě to, chtěla jsem knihu odložit, ale nejsem ten typ, takže jsem poctivě dočetla a jsem ráda, že to mám za sebou.

14.10.2020 1 z 5

Sedm dopisů z lásky Sedm dopisů z lásky Sinéad Moriarty

Krásná kniha, plná emocí. Přečetla jsem jedním dechem. Za mě velmi doporučuji a kapesníčky mějte u sebe. A autorce tleskám!!! Fakt moc hezky napsané.

27.09.2020 5 z 5

V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

Pěkná, čtivá detektivka. Zaujala mě hned od začátku až do konce, dobře se mi četla. Mělo to pointu, spád a rozuzlení. Jsem spokojená. A jdu na další díl Sova.

01.06.2020 5 z 5

Je to i můj život Je to i můj život Jodi Picoult

Jedním slovem ,,mazec", neuvěřitelně silný příběh. Ještě teď to rozdýchávám. Nikdy, nikdy bych se nechtěla dostat do kůže matky, která musí řešit otázku života a smrti mezi svými dětmi. No a závěr naprosto nečekaný, vyrazil mi dech. V duchu jsem křičela ne ne ne, takhle to dopadnout nesmí!!!!! Fakt super kniha, doporučuji pro silné povahy.

19.05.2020 5 z 5

Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Za mě pěkná, čtivá kniha, ostatně jako dosud všechny její knihy. Styl Aleny Mornštajnové se mi moc líbí.

04.05.2020 5 z 5

Zavři očka svý Zavři očka svý Suzanne Redfearn

Kniha se mi moc líbila, byla napínavá, zajímavá plná emocí. Přečtená jedním dechem. Smutné je, že inspirací pro tuto knihu bylo vyprávění autorčiny kamáradky. Člověka to nutí k zamyšlení.....

22.03.2020 5 z 5

Světlonoška Světlonoška Terezie Theimerová

Krásný relax... Pokud toužíte si přečíst něco klidného, něco co Vás pohladí po duši. Vřele doporučuji. Každý v ní najde kousek sebe.

03.03.2020 5 z 5

Spálená obloha Spálená obloha Gilly Macmillan

Kniha nebyla špatná, ale pro mě málo akční. Námět byl skvělý, ale nějak jsem se nemohla začíst. Moc mě nebavila ta část, jak média pronásledují matku. Začátek jak se ztratil Ben a konec rozuzlení šel. Prostřední část bych klidně vynechala. Prostě kniha nenadchne ani neurazí.

03.03.2020 3 z 5

Netopýr Netopýr Jo Nesbø

Po přečtení recenzí na autora Jo Nesbo, jsem se těšila na jeho knihy. Po přečtení této knihy Netopýr. Velké zklamání... nečetlo se mi to dobře. Přišlo mi to nezáživné. Možná tím, že to byla jeho prvotina... nevím? Ještě nehážu flintu do žita, dám mu ještě šanci a uvidím. Třeba další kniha bude čtivější.

28.02.2020 1 z 5