zvěřinec zvěřinec komentáře u knih

Frigidní ženy Frigidní ženy Sue Riches

Líbilo se mi. Ženský jsou dobrý, že to daly.

01.02.2018 3 z 5

Strašidla z Woodlandu Strašidla z Woodlandu Jaroslav Kuťák

Nejsem moc detektivkář, ale zaujal mne název, proto jsem do toho šla. Trochu přitažený za vlasy, no dočetla jsem to. Jak píše "peprminta" pode mnou - parodie na detektivku.

12.07.2017 1 z 5

Hlavohrátky Hlavohrátky Joe Hill (p)

Já asi nejsem cílová skupina. Pro cílovou skupinu je to zřejmě dost dobré, námět, fanstasy, ilustrace. Do dalších dílů už asi nepůjdu, to bych se musela hodně nudit.

30.01.2017

Třetí světlo Třetí světlo Claire Keegan

Prostý život hrstky lidí na pár stránkách. Milé čtení. Při čtení jsem si připadala, že jsem tam s nimi, jako pozorovatel - bylo to tak hmatatelné. Díky, že jste mě pustili mezi vás.

11.01.2017 5 z 5

Paní Grimmová se představuje aneb Případ zapomenuté vraždy Paní Grimmová se představuje aneb Případ zapomenuté vraždy Josef Bernard Prokop

Oddychovka, která se čte sama. Zrovna jsem neměla co číst, tak jsem sáhla po této knize. Nic nedala nic nevzala.

29.07.2016 2 z 5

Čtvrtý jezdec Apokalypsy Čtvrtý jezdec Apokalypsy Hana Parkánová-Whitton

Opravdu oddechové čtení s trochou historie. První tak třetina knihy byla plná vět jak z červené knihovny, jinak hrdinka prostě dokonalá, krásná, vzdělaná, všichni okolo takoví šmudlíci, kteří nevytáhli paty ze vsi, no a konec - co dodat. Zápletka - inu proč ne, nemusíme číst stále pouze fakta.

06.04.2016 2 z 5

Lazebníkova dcera Lazebníkova dcera Linda Lafferty

Lehké čtení - oddychovka. Kniha mě donutila zjistit si něco o rudolfínské době, o tom, jak to ve skutečnosti bylo. Kniha se četla dobře, příběh zajímavý, nevadil mi jiný konec než byla skutečnost, prostě středověká romantika. Některé odstavce jsem jen přelítla očima, přišly mi zbytečně dlouhé a o ničem.

10.03.2016 3 z 5