100 a 1 masitých pokrmů z celého světa podobné
Oldřich Kosek
nehodnoceno
Recepty na některé netradiční způsoby úpravy masa z kuchyní různých národů celého světa. 51-686-89
Podobné knihy (2)
100 a 1 specialit z masa Oldřich KosekPředpisy na netradiční masité pokrmy ze surovin, které jsou na našem trhu dostupné. Najdeme zde speciality z vepřového, hovězího, telecího, skopového a mletého masa, předpisy na různé guláše, šašliky, jehly, špízy a šípy... více
Maso - Tradiční i neznámá jídla z masa Jozef Ďurík
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1976 | Mrtvý v podchodu |
1979 | Případ s vůní chanelu |
1983 | Případ Adler |
1986 | Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole |
1979 | 100 a 1 specialit z masa |