200 nátierok podobné
Eva Šafářová
Najbežnějšími nátierkami sú maslo, masť, med, džem, a slivkový lektvár. No keďže aj nátierky majú byť pestré, striedame ich so zložitejšími. Každý deň si možeme pripraviť inú.
Literatura česká Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1978 , Osveta (Martin)Originální název:
200 druhů pomazánek, 1969
více info...
Podobné knihy (8)

Rychlé na přípravu, osvěžující, zdravé, z dostupných surovin. Právě takové jsou recepty na pomazánky, které obsahuje tato bohatě fotograficky vybavená publikace. Připravíte si podle nich výbornou snídani, výživnou školní... více

V knize najdeme 130 receptů na různé výborné pomazánky. více

Kniha nabízí přes sto druhů pomazánek zařazených do sedmi kategorií. Máte jedinečnou příležitost si připravit pomazánky luštěninové, zeleninové, rybí, tvarohové, sýrové, z obilovin a semínek a se šmakounem. Pomazánky ... více

200 receptů na výrobu pomazánek. více

Předpisy na přípravu jednoduchých slaných i sladkých pomazánek doplňuje technologický postup jejich přípravy, receptury na přílohové pečivo k pomazánkám a předpisy na plněná vejce, zeleninu, ovoce, závitky a kornoutky více

Titul nabízí široké variace předpisů na přípravu pomazánek, recepty jsou rozděleny podle druhu hlavní suroviny (drůběž, ryby, tvaroh, zelenina, luštěniny apod.). více

Popis knihy není zatím k dispozici. více

150 receptů známých i méně známých tvarohových, sýrových, vaječných, zeleninových, uzeninových, masových, rybích pomazánek. Další kapitoly jsou věnovány teplým pomazánkám. více
Autorovy další knížky
1984 | ![]() |
1970 | ![]() |
1993 | ![]() |
1969 | ![]() |
1991 | ![]() |