200 nátierok podobné
Eva Šafářová
Najbežnějšími nátierkami sú maslo, masť, med, džem, a slivkový lektvár. No keďže aj nátierky majú byť pestré, striedame ich so zložitejšími. Každý deň si možeme pripraviť inú.
Literatura česká Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1978 , Osveta (Martin)Originální název:
200 druhů pomazánek, 1969
více info...
Podobné knihy (8)
Pomazánky Libuše VlachováTitul nabízí široké variace předpisů na přípravu pomazánek, recepty jsou rozděleny podle druhu hlavní suroviny (drůběž, ryby, tvaroh, zelenina, luštěniny apod.). více
Pomazánky Libuše Vlachová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Pomazánky Lenka Mahelová
150 receptů známých i méně známých tvarohových, sýrových, vaječných, zeleninových, uzeninových, masových, rybích pomazánek. Další kapitoly jsou věnovány teplým pomazánkám. více
Pomazánky Alena Winnerová
Rychlé na přípravu, osvěžující, zdravé, z dostupných surovin. Právě takové jsou recepty na pomazánky, které obsahuje tato bohatě fotograficky vybavená publikace. Připravíte si podle nich výbornou snídani, výživnou školní... více
Pomazánky 130 receptů Ilona Bauerová
V knize najdeme 130 receptů na různé výborné pomazánky. více
Zdravé pomazánky Kateřina Slabíková
Kniha nabízí přes sto druhů pomazánek zařazených do sedmi kategorií. Máte jedinečnou příležitost si připravit pomazánky luštěninové, zeleninové, rybí, tvarohové, sýrové, z obilovin a semínek a se šmakounem. Pomazánky ... více
200 druhů pomazánek Eva Šafářová
200 receptů na výrobu pomazánek. více
100 a 1 pomazánek Eva Šafářová
Předpisy na přípravu jednoduchých slaných i sladkých pomazánek doplňuje technologický postup jejich přípravy, receptury na přílohové pečivo k pomazánkám a předpisy na plněná vejce, zeleninu, ovoce, závitky a kornoutky více
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1984 | Vejce ve studené i teplé kuchyni |
1970 | Obložené chlebíčky a studené mísy |
1993 | 100 a 1 pokrmů z vajec |
1969 | 200 druhů pomazánek |
1991 | Pokrmy s vůní česneku |