200 nátierok přehled
Eva Šafářová
Najbežnějšími nátierkami sú maslo, masť, med, džem, a slivkový lektvár. No keďže aj nátierky majú byť pestré, striedame ich so zložitejšími. Každý deň si možeme pripraviť inú.
Literatura česká Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1978 , Osveta (Martin)Originální název:
200 druhů pomazánek, 1969
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 200 nátierok. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha 200 nátierok v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1984 | Vejce ve studené i teplé kuchyni |
1970 | Obložené chlebíčky a studené mísy |
1993 | 100 a 1 pokrmů z vajec |
1969 | 200 druhů pomazánek |
1991 | Pokrmy s vůní česneku |