Babička zavařuje podobné
Jiří Kareš
Rady a návody na zavařování ovoce, zeleniny, hub a masa. Kuchařské předpisy na jídla z vyrobených kompotů a marmelád, naložené zeleniny, zavařeného masa.
Podobné knihy (3)
Ako konzervovať ovocie Ján Silvester KaščákPríručka podáva základy konzervovania ovocia (kompóty, nátierky, džemy, mušty, sirupy) a pomocné látky, obaly aj mrazenie a sušenie ovocia a pod... 248 strán, 20 farebných obrázkov, 3 tabuľky, tvrdá väzba, malý formát více
Zavařujeme ovoce a zeleninu Jaroslav Vašák
Jak nejlépe využít úrodu Správné postupy k uchování vitaminů a minerálních látek Sušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hub Více naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetiky Způsoby konzervace masa a h... více
Zavařeniny Eva Večeřová
Edice: Sada české kuchyně. více
Štítky knihy
zavařování a nakládání potravin
Autorovy další knížky
1997 | Recepty pro diabetiky |
2003 | Cukrářské recepty |
2006 | Moravské koláče a české buchty |
2008 | Diabetická kuchařka |
2000 | Recepty mistra cukráře |