Balkánská kuchyně podobné
Jaroslav Zahálka
Autor v předkládané knize vystihuje přednosti Balkánské kuchyně, zejména co se týče spotřeby zeleniny. Součástí knihy jsou i zajímavé recepty na přípravu jídel. Čtenář by si však nejprve měl přečíst autorů úvod, aby se seznámil s důležitými obecně - lépe tak pochopí další text.
Podobné knihy (2)
Balkánská kuchyně Daniela KrákorováTradiční kuchařské předpisy balkánské kuchyně. Vybrané recepty na typická jídla v Albánii, Jugoslávii, Chorvatsku, Makedonii, Slovinsku, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Rumunsku, Řecku a Turecku. Specifické předpisy n... více
Balkánská kuchyně Zdeněk Škvor
Pro zpestření a ozdravění našeho jídelníčku přináší příručka výběr původních receptů kuchyně balkánských národů. Jsou to jednak speciální polévky, dále předpisy k úpravě ryb, masa, zeleninových, vaječných a moučných jíde... více
Autorovy další knížky
1981 | Balkánská kuchyně |
1981 | 100 a 1 asijských jídel |
1982 | 100 a 1 jídel pro štíhlou linii |
1993 | 100 a 1 zeleninových jídel |