Podobné knihy (18)

Tato monotématická publikace shromažďuje všechny kuchařské předpisy jejichž základem jsou brambory. Vzhledem k tomu, že se jedná o publikaci ze známé německé edice Dr.Oetker, nenajdeme zde žádné typicky české kuchařské r... více

Kuchařské recepty na bramborová jídla. více

Kuchařské recepty, v hlavní roli brambory. První vydání. více

Všetky recepty sú ilustrované farbnými fotografiami, zobrazujúcimi dôležité kroky jednotlivých bodov. více

Kniha plná receptů z brambor. více

Popis knihy není zatím k dispozici. více

Na první pohled nenápadné, uvnitř však krásně žluťoučké hlízy - to jsou brambory! Tato plodina se zcela právem stala neodmyslitelnou součástí naší kuchyně. Konzumujeme je v nejrůznějších podobách - jako přílohu i vydatný... více

389 receptov zo zemiakov. Obsah: Úvod Zemiakové polievky Zemiakové závarky a vložky do polievok Rozličné jedlá zo zemiakov Zemiakové šaláty Múčne zemiakové jedlá Zemiakové múčniky, pudingy a nákypy více

Josef Novotný: 70 bramborových jídel. "Brambory byly do Evropy dovezeny z Jižní Ameriky, k nám se dostaly ve třicetileté válce z Braniborska. Říkalo se jim tehdy "branibory" a z toho prý vzniklo české pojmenování bra... více

Recepty z brambor: polévky, saláty, hlavní jídla, přílohy a moučníky. Třetí vydání. více
Autorovy další knížky
1968 | ![]() |
2003 | ![]() |
1970 | ![]() |
2003 | ![]() |
2001 | ![]() |