Cukety, lilky a patizony podobné

Cukety, lilky a patizony
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/199479/bmid_cukety-lilky-a-patizony-RAW-199479.jpg 5 1 1

273 receptů na jídla, jejichž základní surovinou jsou tykvovité plody - cuketa, lilek a patizon.

Podobné knihy (10)

Jak se vaří z dýní a patizonů - jakož i z cuket a lilků Jak se vaří z dýní a patizonů - jakož i z cuket a lilků Libuše Vosecká

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Lilky neboli baklažány Lilky neboli baklažány Karina Havlů

Recepty na přípravu lilků v kuchyni. Kuchařka zaměřená na pokrmy připravené z tepelně upravených lilků - zeleniny, která obsahuje minerály, stopové prvky a vitaminy a řadí se do skupiny potravin, které by neměly chybě... více


Cukety, lilky, patisony a jiné Cukety, lilky, patisony a jiné Renata Hladíková

Zelenina, kterou lze použít k přípravě velmi rozmanitých a chutných jídel. Kuchařské recepty. více


Lilek Lilek Lenka Požárová

Nápadité a neobvyklé předpisy na přípravu zdravých pokrmů, se zeleninou, luštěninami, těstovinami i masem, polévek. Dostupné ingredience, celkem snadná příprava. Fotografie hotových jídel. Padesát kuchařských receptů na ... více


Cukety Cukety Lenka Požárová

když existuje cuketových receptů spousta, autorku ke kuchařce donutili samotní čtenáři. Její recepty jsou zkrátka nevšední a plné nápadů. Netradiční kombinace, skvělá chuť a jednoduchá příprava. Od cuketových jednohubek,... více


Sto receptů na cukety Sto receptů na cukety Jarmila Mandžuková

Sto receptů na cukety, dýně a patizony více


Cukety & dýně Cukety & dýně Jana Bucharová

Proč číst něco o cuketách a dýních, když adélovské šlahouny tykví vytěsňují z pozemku málem i majitele a bedny plodů se plní jedna za druhou? Protože svazek Edice Receptář je pro bohatou sklizeň jako stvořený. Přinejm... více


Cukety Cukety Dagmar Lánská

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Cukety, patizony, tykve, zeleninové saláty Cukety, patizony, tykve, zeleninové saláty Danuše Machovská

Recepty v této příručce nabízejí rozmanité využití typický ch produktů léta – dýní, cuket a patizonů v jídlech masitých i sladkých, především však zeleninových, která jsou vítaným zpestřením nejen letního jídelníčku. více


Kuchárska kniha, cukety, patizóny, tekvice, baklažány Kuchárska kniha, cukety, patizóny, tekvice, baklažány Lucia Jesenská-Horecká

Máte radi bezmäsité jedlá? Pestrú zeleninovú kuchyňu? Kuchárska kniha cukety, patizóny, tekvice, baklažány Vás určite správne naladí. Nájdete tu plno zaujímavých, pestrofarebných receptov do Lucie Jesenskej- Horeckej, kt... více