Domácí řeznická kuchařka podobné
Josef Dušátko
Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak na to, zde najdete také. Navíc zde naleznete kapitolu, jak si postavit domácí udírnu a návod na uzení domácích výrobků, a také kapitolu s velmi starými zabijačkovými recepty.... celý text
Podobné knihy (1)
Výroba uzenin, specialit a konserv Jaroslav BezděkAutor knihy, pan Jaroslav Bezděk (1903 až 1985), po vyučení se řezníkem odešel „na zkušenou“ do Berlína. V Kolíně nad Rýnem vystudoval odbornou potravinářskou školu. Po návratu do Prahy pracoval u firmy Zemka v Karlíně a... více
Štítky knihy
kuchařky zabijačka vepřové maso maso domácí výroba paštiky salámy klobásy
Autorovy další knížky
2001 | Zabijačka |
2016 | Domácí řeznická kuchařka |
1989 | 100 a 1 lahůdek z domácích zabijaček |
1993 | Klobásy a paštiky |
1987 | Chalupář udí a vaří |