Domácí řeznická kuchařka podobné
Josef Dušátko
Rady, jak postupovat při domácí porážce vepře, návody k výrobě uzenin (párků, vuřtů, klobás, salámů), speciálních zabijačkových výrobků (tlačenek, jaternic, jelítek, paštik, huspenin ad.), technika uzení, výroba konzerv. Pokrmy lze vyrobit i v bytě z nakoupeného masa. Doplněno kapitolou, jak si postavit domácí udírnu, návodem k uzení drobných uzenářských výrobků, receptářem se starými zabijačkovými recepty a abecedním seznamem receptů.... celý text
Podobné knihy (1)
Výroba uzenin, specialit a konserv Jaroslav BezděkAutor knihy, pan Jaroslav Bezděk (1903 až 1985), po vyučení se řezníkem odešel „na zkušenou“ do Berlína. V Kolíně nad Rýnem vystudoval odbornou potravinářskou školu. Po návratu do Prahy pracoval u firmy Zemka v Karlíně a... více
Štítky knihy
kuchařky zabijačka vepřové maso maso domácí výroba paštiky salámy klobásy
Autorovy další knížky
2001 | Zabijačka |
2016 | Domácí řeznická kuchařka |
1989 | 100 a 1 lahůdek z domácích zabijaček |
1993 | Klobásy a paštiky |
1987 | Chalupář udí a vaří |