Indická kuchyně - Ajurvéda - Koření podobné
Govind S. Rajpoot
Staroindické učení o stravě a zdraví, základní znalosti o podstatě potravin, speciální zeleniny, speciální suroviny, farmacie v kuchyni - dozvíme se, které koření je nejlepší na bolest a nemoce, množství receptů jak správně a dobře uvařit a ochutit pokrmy, např. rýži, sabzí, sladkosti, čatní, slané speciality, placky, čaje a nápoje a další.... celý text
Podobné knihy (2)
Lahôdky indickej vegetariánskej kuchyne Péter EgyediKniha otvára nové pohľady na zdravý spôsob stravovania nielen pre vyznávačov vegetariánstva, ale pre každého, kto si chce netradične obohatiť svoj jedálny lístok. Ponúka recepty na polievky, hlavné jedlá, šaláty a dezert... více
Tibetská a indická skorovegetariánská kuchařka - moderní a levná kuchyně Roman Šubrt
O čem je kniha Tibetská a indická skorovegetariánská kuchařka? Zdravé recepty z indické kuchyně. Kniha obsahuje recepty na tradiční jídla i nápoje z indické kuchyně. Naleznete zde inspiraci pro zdravé vaření, ať už pro ... více
Autorovy další knížky
1995 | Indická kuchyně - Ajurvéda - Koření |
2002 | Ájúrvédské masáže Dátá snéhan |
1992 | Indická kuchyně a zdraví |
1993 | Indické bajky pro studenty angličtiny / Indian Fables for students of Czech language |