Indická kuchyně - Ajurvéda - Koření přehled
Govind S. Rajpoot
nehodnoceno
Staroindické učení o stravě a zdraví, základní znalosti o podstatě potravin, speciální zeleniny, speciální suroviny, farmacie v kuchyni - dozvíme se, které koření je nejlepší na bolest a nemoce, množství receptů jak správně a dobře uvařit a ochutit pokrmy, např. rýži, sabzí, sladkosti, čatní, slané speciality, placky, čaje a nápoje a další.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Indická kuchyně - Ajurvéda - Koření. Přihlašte se a napište ho.
Komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Indická kuchyně - Ajurvéda - Koření v seznamech
v Knihotéce | 1x |
v Chci si koupit | 1x |
Štítky knihy
kuchařky ájurvéda indická kuchyně
Autorovy další knížky
1995 | ![]() |
2002 | ![]() |
1992 | ![]() |
1993 | ![]() |