Podobné knihy (6)
Recepty ze zvěřiny a ryb Dáša OstertágováJedinečné recepty ze zvěřiny a ryb potěší každého labužníka. Lahodná chuť specialit z jelena, kance, bažanta, kapra, nebo štiky Vám naznačí, proč si fajnšmekři, a nejen myslivci a rybáři, tyto pochoutky nemohou vynachvál... více
Úprava zvěřiny kolektiv autorů
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Jedlá z hydiny, zveriny a vajec Ladislav Bobiš
Vycházíme-li z předpokladu, že se mění životní rytmus, musí se změnit i způsob výživy. více
Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole Oldřich Kosek
Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole. více
Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny Jarmila Rakušanová
Pro publikaci bylo vybráno na 360 receptů, obsahujících návody na přípravu polévek, vnitřností, zvěřinových pokrmů, některých příloh podávaných ke zvěřině i na konzervaci zvěřiny. Byly voleny předpisy na úpravu těch druh... více
Myslivecké guláše a jiné speciality ze zvěřiny kolektiv autorů
Kniha obsahuje více než dvě stovky originálních receptů a udivuje množstvím způsobů, na které je možné připravit dobrý guláš. Lákavé jsou i předpisy na další speciality ze zvěřiny. více
Autorovy další knížky
1968 | Moučníky |
2003 | Tradiční česká a slovenská kuchařka |
1970 | Nová kuchařka |
2003 | Tradičná kuchárka |
2001 | Konzervujeme jednoducho a dobre |