Podobné knihy (6)

Kniha obsahuje více než dvě stovky originálních receptů a udivuje množstvím způsobů, na které je možné připravit dobrý guláš. Lákavé jsou i předpisy na další speciality ze zvěřiny. více

Jedinečné recepty ze zvěřiny a ryb potěší každého labužníka. Lahodná chuť specialit z jelena, kance, bažanta, kapra, nebo štiky Vám naznačí, proč si fajnšmekři, a nejen myslivci a rybáři, tyto pochoutky nemohou vynachvál... více

Popis knihy není zatím k dispozici. více

Vycházíme-li z předpokladu, že se mění životní rytmus, musí se změnit i způsob výživy. více

Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole. více

Pro publikaci bylo vybráno na 360 receptů, obsahujících návody na přípravu polévek, vnitřností, zvěřinových pokrmů, některých příloh podávaných ke zvěřině i na konzervaci zvěřiny. Byly voleny předpisy na úpravu těch druh... více
Autorovy další knížky
1968 | ![]() |
2003 | ![]() |
1970 | ![]() |
2003 | ![]() |
2001 | ![]() |