Máme rádi řízky podobné
Pavla Michňová
Kuchařka, která nabízí mnoho variant, druhů, náplní a příchutí řízků telecích, kuřecích, králičích, vepřových, z mletého masa, rybího filé ale i bezmasých.
Podobné knihy (3)
Kotlety, řízky, špízy... Libuše VlachováKotlety, špízy a řízky jsou oblíbené v každé rodině pro denní stravování i pro pohoštění přátel. Předpisů na jejich přípravu obvykle nemíváme nikdy dost a rádi překvapíme své strávníky nějakým novým pokrmem. více
Řízky mnoha druhů Pavla Michňová
Řízky telecí, kuřecí, krůtí a králičí, vepřové ,řízky z mletého masa, z rybího filé a také řízky, které se obejdou bez masa - to vše vám nabízí Pavla Michňová v edici Dobrá kuchyně. více
Ottova kuchařka: Řízky kolektiv autorů
Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězícho, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny i hub. Nejoblíbenější jídlo české, středoevropské i světové kuchyně. více