Ottova kuchařka: Řízky přehled
kolektiv autorů
Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězícho, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny i hub. Nejoblíbenější jídlo české, středoevropské i světové kuchyně.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ottova kuchařka: Řízky. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (5)
všechny komentářeSouvisející novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Ottova kuchařka: Řízky v seznamech
v Přečtených | 7x |
v Knihotéce | 11x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 1x |
Velmi oblíbená knížka...