Moderní myslivecká kuchařka podobné
Zdeněk Schejbal
Zdeněk Schejbal je dlouholetým aktivním myslivcem a také zkušeným šéfkuchařem. Tato zajímavá kuchařka přináší nový moderní pohled na využití zvěřiny v kuchyni. Autor vychází přitom ze zásad zdravé kuchyně, využívá dostupné suroviny a kuchařku obohatil také o asijské zvěřinové pokrmy.
Podobné knihy (3)
Zvěřina Dr. OetkerKniha obsahuje recepty ze zvěřiny: Jelen / Srnec / Zajíc / Divoký králík / Pernatá zvěřina / Divočák více
Myslivecká kuchařka Bohumil Hronek
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Myslivecká kuchařka Jaroslav Palas
K zálibám předsedy Českomoravské myslivecké jednoty patří vaření. Nejčastěji samozřejmě z masa zvěřiny. Recepty, které najdete v knize, vyzkoušely generace jeho mysliveckých předchůdců i on sám. Vynikající chuť bažanta n... více