Moderní myslivecká kuchařka podobné
Zdeněk Schejbal

Zdeněk Schejbal je dlouholetým aktivním myslivcem a také zkušeným šéfkuchařem. Tato zajímavá kuchařka přináší nový moderní pohled na využití zvěřiny v kuchyni. Autor vychází přitom ze zásad zdravé kuchyně, využívá dostupné suroviny a kuchařku obohatil také o asijské zvěřinové pokrmy. ... celý text
Podobné knihy (3)

Kniha obsahuje recepty ze zvěřiny: Jelen / Srnec / Zajíc / Divoký králík / Pernatá zvěřina / Divočák více

Popis knihy není zatím k dispozici. více

K zálibám předsedy Českomoravské myslivecké jednoty patří vaření. Nejčastěji samozřejmě z masa zvěřiny. Recepty, které najdete v knize, vyzkoušely generace jeho mysliveckých předchůdců i on sám. Vynikající chuť bažanta n... více