Mořské speciality podobné
Cornelia Adam
Nic se vám nepodaří připravit tak ryhle a nebude chutnat tak dobře jako ryba, pokud se budete řídit několika důležitými základními pravidly: Ryba podněcuje fantazii ke skvělé hře s kořením, přísadami a nejrůznějšími přílohami. Nechte se vést nápady a recepty k vlastním výtvorům!
Podobné knihy (4)
Ryby a plody moře kolektiv autorůSedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby... více
Ryby a plody moře -Více než 100 nepostradatelných receptů neznámý - neuveden
Ryby i plody moře jsou zdravé a snadno stravitelné. Podle odborníků na výživu slouží jako lék proti mnoha potížím způsobeným špatnou výživou. Na rybách je však nejlepší to, že jsou zároveň chutné a lze je připravit rychl... více
Ryby a plody moře kolektiv autorů
Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty... více
Ryby a plody moře - 57 osvědčených receptů kolektiv autorů
Mimořádné pochoutky – ryby a dary moře – přijdou vždy k chuti a nadto jsou i zdravé. Moderní mladá kuchyně je kombinuje s pestrými saláty, křupavou zeleninou nebo lahodnými přílohami. Milovníci mořských ryb zde naleznou ... více
Autorovy další knížky
2002 | Zelenina na zimním jídelníčku |
1994 | Polévky a eintopfy |
2002 | Špagety - snadno a rychle |
2010 | 365 receptů na celý rok |
2003 | Mořské speciality |