Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby... více
Zvířata a jejich svět 1992, John Feltwell
Publikace vysvětluje vztah zvířat a prostředí, v němž žijí. více
Ryby a mořské plody 2007, neznámý - neuveden
Ryby a mořské plody jsou potraviny, které vyžadují zvláštní způsob zpracování a úpravy. V knize najdete přehled nejdůležitějších druhů jak sladkovodních, tak i mořských ryb, který je určen nejen pro domácí a „kuchtíky“, ... více
Kuchařské čarování III. 2015, Petr Stupka
....pro Vaše zdraví Třetí kniha kulináře Petra Stupky nabízí jednoduchý souhrn cenných zdrojů z rostlinné i živočišné říše. Kuchařské čarování obohatí váš všední i sváteční stůl tvořivostí a radostí. Kniha je zaměřena k... více
Nostalgická kuchařka 1994, Dušan Karpatský
1. vydání vyšlo pod názvem: Jugoslávská kuchyně. více
Ryby a plody moře -Více než 100 nepostradatelných receptů 2010, neznámý - neuveden
Ryby i plody moře jsou zdravé a snadno stravitelné. Podle odborníků na výživu slouží jako lék proti mnoha potížím způsobeným špatnou výživou. Na rybách je však nejlepší to, že jsou zároveň chutné a lze je připravit rychl... více
Ryby a plody moře 2007, Enkhuizen Minkowski
Ryby a plody moře se hodí pro každou příležitost. Při přátelském grilování či formální večeři, za horkého letního dne nebo uprostřed zimy, vždy je možné vyzkoušet nějakou rybí specialitu. Pokud si myslíte, že dobře uprav... více
Ryby a plody moře 2008, kolektiv autorů
Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny. více
Ryby a plody moře - 57 osvědčených receptů 2008, kolektiv autorů
Mimořádné pochoutky – ryby a dary moře – přijdou vždy k chuti a nadto jsou i zdravé. Moderní mladá kuchyně je kombinuje s pestrými saláty, křupavou zeleninou nebo lahodnými přílohami. Milovníci mořských ryb zde naleznou ... více
Dary mora 1983, Karol Hensel
Malý atlas venovaný morských živočíchom pre čitateľov od 9 rokov... více
Z moře na talíř 2001, Ladislav Nodl
Speciality Mistra kuchaře Ladislava Nodla z plodů moře a jejich úprava včetně barevných fotografií. více
Ryby a plody moře 2010, kolektiv autorů
Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty... více
Dary moře 1999, Stanislav Konečný
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Dary moře 2005, Miloš Štěpnička
Známý autor rybích kuchařek rozšířil sérii svých knih o sbírku návodů jak připravovat dary moře. Informuje o nabídce na našem trhu, nákupu, technologii ošetření před kuchyňskou úpravou a nabízí jednoduché a srozumitelné ... více
Rybí speciality a dary moří - 135 receptů 2001, Karel Höfler
135 receptů z ryb a darů moře. Fotografie Jiří Poláček. více
Ryby a plody moře 1999, Anne Wilson
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Kuchařka dary moře 1998, Iva Králová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Ryby a mořské plody v kuchyni 2009, kolektiv autorů
Tato útlá kuchařka obsahuje jednoduché a rychlé recepty na zdravá jídla ze sladkovodních a mořských ryb včetně plodů moře. V úvodu je uveden jejich stručný popis, dále je kniha členěna na kapitoly: předkrmy, polévky, sla... více
Mořské speciality 2003, Cornelia Adam
Nic se vám nepodaří připravit tak ryhle a nebude chutnat tak dobře jako ryba, pokud se budete řídit několika důležitými základními pravidly: Ryba podněcuje fantazii ke skvělé hře s kořením, přísadami a nejrůznějšími příl... více
To nejlepší z rybí kuchyně a darů moře 1999, Linda Doeser
Kuchařka obsahuje 200 receptů z celého světa a cenné informace o tom, jak připravit většinu mořských ryb a živočichů včetně lososa, platýze, kraba, krevet nebo olihně. více