Myslivec a rybář v kuchyni podobné
Vladimír Doležal
Více než 300 originálních receptů na přípravu zvěřiny a ryb, které autor zaznamenal z velké části mezi profesionálními a amatérskými myslivci a rybáři. Součástí jsou i recepty ze specializovaných restaurací.
Podobné knihy (3)
Myslivecká kuchařka kolektiv autorůMyslivecká kuchařka je určena pro širokou veřejnost, pro domácnosti našich myslivců a lesníků. Obsahuje receptury k přípravě zvěřiny užitkové i škodné. Obsahuje také řadu původních receptů, vzniklých v našich myslivnách.... více
Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny Jarmila Rakušanová
Pro publikaci bylo vybráno na 360 receptů, obsahujících návody na přípravu polévek, vnitřností, zvěřinových pokrmů, některých příloh podávaných ke zvěřině i na konzervaci zvěřiny. Byly voleny předpisy na úpravu těch druh... více
Myslivecká kuchařka - 130 receptů Antonie Kučerová
Nová kuchařská knížka pro příznivce zdravého a pohodového vaření. Je zaměřena na snadnou přípravu pokrmů z dostupných surovin. vaření zvládně i úplný začátečník, inspiraci zde však najde i zběhlý kuchař a nejeden gurmán,... více
Autorovy další knížky
1996 | Atlas psů |
1998 | Kuchařka Konzervujeme ovoce, zeleninu, houby, maso |
1999 | Z babiččina receptáře |
1994 | Kuchařka z babiččina receptáře |
2008 | Co doma vaříme a pečeme nejraději |