Omáčky podobné
Martina Kittler
Již nikdy bez omáčky! Co by byl chřest bez hollandaisy, těstoviny bez rajčatové omáčky a krekry bez lahodného dipu z tuňáka? Prostě nepředstavitelné, protože pravou lahůdku z nich udělá až vhodná omáčka! S naším výběrem pikantních i sladkých omáček nebudete jíst již nikdy nic nasucho. Až klasické omáčky, vzrušující nové varianty, coole dipy a salsy dodají všemu tu správnou chuť. A k čemu se nejlépe hodí bešamel se šafránem, jablková omáčka s majoránkou, nebo tvarohový dip s mrkví, se dozvíte u každého receptu. Aby se vše hravě a lehce povedlo, přidáváme i tipy a triky jak na omáčky.... celý text
Podobné knihy (0)
Zatím zde není žádná podobná kniha.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2010 | Rychlokurs vaření - Bleskový úspěch pro začátečníky |
2011 | Kuchařka na hubené časy |
2015 | Dýně - To nejlepší z podzimní úrody |
2021 | Buddha bowls : asijské salátové mísy |
2007 | Omáčky |