Rychlokurs vaření - Bleskový úspěch pro začátečníky přehled
Martina Kittler
Rychlokurs vaření Stojíte bezradně uprostřed kuchyně s pánví v ruce, za chvíli má přijít návštěva, ale vy nemáte ani potuchu, jak vykouzlit křupavé pečené brambory, šťavnatý rybí filet, nebo dokonce sladkou tečku v podobě pečeného jablka s vanilkovou omáčkou. Tady pomůže jen Rychlokurs vaření: přes noc se z kuchařského eléva stanete šéfkuchařem. Krok za krokem a s pomocí mnoha fotografií se naučíte vše, co je pro přípravu chutných jídel podstatné. Rychlokurs, jak připravit lahodné pokrmy z brambor, těstovin, rýže, zeleniny, masa a drůbeže, ryb a mořských plodů i ovoce. Rychlokurs, jak chytře nakupovat i hospodařit Takže rychle do kuchyně!... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rychlokurs vaření - Bleskový úspěch pro začátečníky. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (3)
Pro mladé kuchařinky na začátku. Rozdělení každé základní suroviny, jednoduché recepty i fotky postupu zpracování. Musim říct, že příjemné překvapení a doporučuji ....
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Rychlokurs vaření - Bleskový úspěch pro začátečníky v seznamech
v Přečtených | 7x |
v Knihotéce | 8x |
v Chystám se číst | 2x |
Autorovy další knížky
2010 | Rychlokurs vaření - Bleskový úspěch pro začátečníky |
2011 | Kuchařka na hubené časy |
2015 | Dýně - To nejlepší z podzimní úrody |
2021 | Buddha bowls : asijské salátové mísy |
2007 | Omáčky |
Pozitívom tejto kuchárky je jednoduchosť. Kniha má 10 kapitol: Brambory, Těstoviny, Rýže, Vejce, Salát, Zelenina, Maso, Drůběž, Ryby z myšle, Ovoce. V každej kapitole sú krátke trojfotkové fotorecepty, ako pripraviť jedlá z uvedených potravín, napr. pri zemiakoch sú to varené zemiaky, zemiaky varené v šupke, zemiaky pečené v alobale, zemiaková kaša, restované zemiaky, zemiakový šalát, zapekané zemiaky, zemiakové placky, zemiakové knedle. Po fotoreceptoch nasledujú recepty s danými surovinami. Myslím, že knihu využijú nielen kuchári začiatočníci, ale môže slúžiť aj ako taký zdroj nápadov, čo si dnes uvariť. Super sú fotonávody, ako čistiť a krájať rôzne druhy zeleniny a ovocia, ako aj techniky prípravy jedál, ako napr. varenie, dusenie, smaženie, blanšírovanie atď. Čo ma zarazilo, bol recept na meruňkové knedlíky zo s. 187, kde použijeme hotové cesto z obchodu, hoci na s. 13 je na cesto recept.