Ovoce v teplé i studené kuchyni podobné
Alice Pinková , Maria Horníková
155 předpisů na kuchařské zpracování 23 druhů ovoce
Podobné knihy (5)
Zelenina a ovoce v kuchyni Oldřich DufekBohatý výběr receptů na přípravu pokrmů z běžně dostupných druhů ovoce a zeleniny. více
Letní ovoce v kuchyni kolektiv autorů
110 receptů Šťávy, marmelády, džemy, dezerty, koláče, bowle. Nejlepší recepty, jak snadno a rychle připravit chutné pokrmy z jahod, malin, ostružin, třešní, reveně, meruněk, broskví, borůvek, rybízu, mirabelek, švestek, ... více
České ovoce v kuchyni Vlasta Bezděková
Sešity zdravé výživy jsou kuchařky, které obsahují více než 100 receptů na přípravu chutných pokrmů podle moderních zásad zdravé výřivy. Podle našich receptů se vám bude vaření i pečení dařit - a co víc - chutě překvapí ... více
Ovocná kuchařka Jaroslav Vašák
Kniha nabízí řadu osvědčených receptů ze sbírky známého mistra kuchaře s použitím nejrůznějších druhů ovoce. Zároveň přibližuje také zdravotní účinky jednotlivých plodů. více
Bible šéfkuchaře Ovoce a zelenina kolektiv autorů
Ovoce a zelenina dnes neodmyslitelně patří do zdravé mezinárodní kuchyně. V této rozsáhlé encyklopedické příručce najdete důležité informace o celé řadě nejrůznějších druhů ovoce a zeleniny: o jejich rozšíření, způsobu p... více