Pěstování hub podobné
Tavis Lynch
Houby jsou plné vitaminů a antioxidantů a dodávají pokrmům jedinečnou chuť – ti, kteří nechtějí čekat na houbařskou sezonu, si je mohou sami vypěstovat. Není třeba se při tom omezit na tradiční žampiony, ale je možné ochutnat i druhy, které kdysi patřily mezi exotické, ale nyní jsou samozřejmostí, jako například šiitake, lišky, cremini, enoki a další. S rostoucí poptávkou po houbách roste i počet pěstitelů a zakládají se nové houbové farmy a zahrady. Tato příručka vám názornou formou ukáže, jak houby pěstovat na kládách, na slámě, na pilinách či na kompostu a jaké k tomu potřebujete náčiní. Nechybí ani tipy na zpracování hub a v závěru knihy najdete i pár lahodných receptů od houbové omáčky až po lahodný houbový dortík.... celý text
Literatura naučná Hobby Zahrada
Vydáno: 2019 , EsenceOriginální název:
Mushroom Cultivation , 2018
více info...
Podobné knihy (4)
![Pěstujeme houby Pěstujeme houby](https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/148975/pestujeme-houby-148975.jpg?v=1360149967)
Příručka přináší podrobné návody na pěstování hub - žampionů, hlívy, houževnatce, penízovky, lanýžů ad. Stručně seznamuje s historií pěstování hub a léčivými účinky některých druhů. Představuje nejvhodnější houby pro ... více
![Pěstujeme houby Pěstujeme houby](https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/195734/pestujeme-houby-195734.jpg?v=1392662883)
Příručka určená zejména amatérským pěstitelům obsahuje podrobné návody na pěstování některých druhů hub včetně žampionů. Informace o jednotlivých houbách, které se pěstují u nás i ve světě: jména hub, historie pěstování... více
![Pestovanie húb Pestovanie húb](https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/345787/pestovanie-hub-J3o-345787.jpg?v=1496671918)
Popis knihy není zatím k dispozici. více
![Žampióny, pěstování a kuchyňská úprava Žampióny, pěstování a kuchyňská úprava](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445940/zampiony-pestovani-a-kuchynska-upra-fj1-445940.jpg?v=1592556183)
Informace o pěstování hub v domácích podmínkách, příprava substrátu pro pěstování, způsoby zpracování a úpravy žampiónů. více