Pokrmy připravené na grilu a v tlakovém hrnci podobné
Mária Hajková
Po úvodním popisu grilování a tepelného zpracování potravin v přetlakovém nadobí následuje řada předpisů k přípravě pokrmů, zejména masitých, uvedenými způsoby.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1968 , PráceOriginální název:
Jedlá pripravené v grili a v tlakovom hrnci
více info...
Podobné knihy (5)
Tlakový hrnec Marie BastlováPředpisy na pokrmy, připravované v tlakovém hrnci, ukazují široké možnosti využití tohoto užitečného pomocníka moderní hospodyně. více
Tlakový hrnec v moderní kuchyni Marie Bastlová
Jak a co vařit v tlakovém hrnci. více
Príprava pokrmov na grile a v tlakovom hrnci Mária Hajková
Príprava pokrmov na grile-mäsá-teľacie, hovädzie, bravčové, baranie a jahňacie, hydina, zverina, ryby, vnútornosti, údeniny. Príprava pokrmov v tlakovom hrnci-polievky, mäsá-teľacie, hovädzie, bravčové, baranie a jahňaci... více
S tlakovým hrncem - snadno a rychle Sabine Sälzer
Kuchařské recepty na jídla, která snadno a rychle připravíme v tlakovém hrnci. více
Sto receptů pro tlakový hrnec Jana Frolíková
Výběr receptů pro vaření v tlakovém hrnci. více
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1968 | Moučníky |
2003 | Tradiční česká a slovenská kuchařka |
1970 | Nová kuchařka |
2003 | Tradičná kuchárka |
2001 | Konzervujeme jednoducho a dobre |