Pokrmy připravené na grilu a v tlakovém hrnci přehled
Mária Hajková
Nehodnoceno
Po úvodním popisu grilování a tepelného zpracování potravin v přetlakovém nadobí následuje řada předpisů k přípravě pokrmů, zejména masitých, uvedenými způsoby.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1968 , PráceOriginální název:
Jedlá pripravené v grili a v tlakovom hrnci
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pokrmy připravené na grilu a v tlakovém hrnci. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Pokrmy připravené na grilu a v tlakovém hrnci v seznamech
v Knihotéce | 1x |
Autorovy další knížky
1968 | Moučníky |
2003 | Tradiční česká a slovenská kuchařka |
1970 | Nová kuchařka |
2003 | Tradičná kuchárka |
2001 | Konzervujeme jednoducho a dobre |