Barbecue podobné
kolektiv autorů
Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty pro přípravu těstovin, brambor nebo pokrmů z rýže. Podrobné návody na přípravu pokrmů jsou podány přehlednou, srozumitelnou formou a nevyžadují žádné speciální kuchyňské vybavení. V rámci knihy jsou recepty rozčleněny do kapitol podle chodů (předkrmy, hlavní jídla, dezerty) či použitých surovin. - více než 20 lákavých receptů v „kapesním“ vydání - obsah rozčleněný do kapitol (dle chodů či základních surovin) - u každého receptu seznam surovin a údaje o počtu porcí, době přípravy, kalorické hodnotě pokrmu a množství tuku v jedné porci - tabulka s převody měr (ml, šálek, lžíce, lžička, teplota plynové trouby v číselných stupních a oC) - přehledný rejstřík receptů na konci knihy... celý text
Podobné knihy (7)
Velká kniha o grilování Eric TreuilléNajdete zde vše, co byste měli znát či ovládat ještě dříve, než jednoho teplého letního večera vytáhnete z garáže gril a pustíte se do kulinářských kouzel na žhavém uhlí. Publikace nabízí kromě bezpočtu receptů na grilov... více
Barbecue - Nápaditě a rychle neznámý - neuveden
Edici Nápaditě & rychle tvoří moderní kuchařky v praktické kroužkové a vatované vazbě. - desítky originálních receptů - systematické uspořádání receptů do tematických kapitol (předkrmy, polévky, maso, zelenina, těstovi... více
Grilování aneb Světová barbecue kuchařka Michal Málek
Kuchařka uvádí recepty na marinády, způsob rožnění, druhy masa, omáčky a saláty vhodné ke grilovaným masům. více
Dokonalé barbecue kolektiv autorů
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Nejlepší recepty z barbecue kolektiv autorů
Vůně masa opékajícího se na grilu je typicky letní záležitost, spojená s posezením na zahradě v kruhu rodiny a přátel. V této knize najdete mnoho lahodných receptů, užitečných návodů a tipů, stejně jako přehled potřebnéh... více
Barbecue - snadno a rychle Andreas Furtmayr
Z masa, ryb, vegetariánských jídel, marinovaných potravin, na jehle nebo v alobalu. Vše dobře kořeněné a horké z grilu. Čas přípravy, délka grilování, délka naložení před vlastním grilováním více
Barbecue kolektiv autorů
Tato kniha přináší širokou škálu receptů, díky nimž snadno připravíte nejrůznější barbecue, která budou zároveň potěšením pro vaše oči i chuťové pohárky. Vyzkoušejte tyto recepty, obohatí vaši kuchařskou knihovničku a oz... více