Eric Treuillé
Populární knihy
Nové komentáře u knih Eric Treuillé
Škola kuchařských technik
„Pokud nejste vyučení v gastronomii, naleznete zde základní postupy pro výber surovin, přípravu a servírování pokrmů. Techniky jsou dopněny recepty(některé jsem použil) a tipy, které pouze doplňují přípravu jednotlivých surovin. V případě že něco zkazíte, kniha pamatuje na to jak to vylepšit, nemáte-li dost času na přípravu, nebo něco promeškáte, srazíte apod. Slovníček pojmů vám ujasní všeobecně známé pojmy, procvičíte si francouzské názvosloví v gastronomii, tabulka koření obsahuje charakteristiku chuti a vůně společně s obvyklým použitím, tabulka měr a vah pomůže při dávkování. Konečně něco kde postup není doplněk receptů, ale naopak hlavní jsou techniky a recepty pouze na ilustraci někerých postupů.“... celý text
— knih-o-mol
Chléb - připravený ručně nebo v domácí pekárně
„Vynikající kniha, podle které se navíc dá i skutečně péct vynikající chleba:-) Velmi přehledná a pro daný účel vyčerpávající, přitom relativně stručná. Jeden z pokladů v mojí knihovně!“... celý text
— von Bahnhof
Chléb - připravený ručně nebo v domácí pekárně
„Krásná kniha vše přehledně napsáno,když vidíte ty krásné obrázky tak chcete hned všechno vyzkoušet,peču podle ní opravdu často.“
— Herby77
Chléb - připravený ručně nebo v domácí pekárně
„Skvělý průvodce pečením chleba. Nespočet receptů a názorných fotografií. Recepty jsou propojeny s domácí pekárnou ve stylu "krok 1. až 5. viz příprava těsta v pekárně na str. ....", zbytek receptu je pak již popsán pro připravené těsto. Rozebrány jsou i jednotlivé typy mouky, náčinní, pekařských technik atd. V knize najdete chleby ze všech koutů světa. Isobně mohu doporučit jihoitalský chléb Stromboli, je to zážitek od přípravy až po samotnou konzumaci.“... celý text
— Syttah
Eric Treuillé knihy
2003 | Velká kniha o grilování |
2010 | Chléb - připravený ručně nebo v domácí pekárně |
2003 | Velká kniha o grilování |
2014 | Škola kuchařských technik |
Žánry autora
Treuillé je 0x v oblíbených.