Speciality české, moravské a slovenské kuchyně podobné

nehodnoceno
Speciality české, moravské a slovenské kuchyně
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/353045/mid_speciality-ceske-moravske-a-slovens-fbl-353045.png 0 0 0

Příručka přináší 10 předpisů na polévky a 69 na hlavní jídla bezmasá, masitá, z ryb, drůbeže a ze zvěřiny, připravená podle krajových zvyklostí.

Podobné knihy (3)

100 a 1 krajových jídel 100 a 1 krajových jídel Antonín Nestával

Soubor receptů krajových specialit z Čech, Moravy a Slovenska. více


Česká a slovenská kuchařka Česká a slovenská kuchařka kolektiv autorů

Stravovací zvyklosti u nás a na Slovensku do značné míry utvářely vlivy z okolních národů. Kuchyně obou zemí proto byly velmi výrazně ovlivněny svojí polohou. Slovensko bylo dlouhou dobu pod nadvládou Maďarů, jednalo se ... více


Tradiční česká a slovenská kuchařka Tradiční česká a slovenská kuchařka Mária Hajková

Česká a slovenská gastronomie se může pyšnit velkým bohatstvím receptur národních, krajových i lokálních. Je třeba zdůraznit téměř encyklopedickou úplnost této knihy, jejíž receptová část obsahuje kromě tradičních jídel ... více