Vaříme na teflonové pánvi a v alobalu podobné
Hana Štorková
Po úvodním popisu správného způsobu použití teflonového nádobí a alobalu pro přípravu rozličných jídel následuje řada předpisů plně odpovídajících požadavkům racionální výživy.
Podobné knihy (2)
Speciality z pánve kolektiv autorůTato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí, a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny. více
Pokrmy v alobalu Marie Bastlová
Marie Bastlová: Pokrmy v alobalu. Obsah: - Maso hovězí, telecí, vepřové i mleté - Uzené maso a uzeniny - Ryby, drůbež, zvěřina - Bezmasé pokrmy, zelenina a ovoce - Uchovávání potravin a ohřívání pokrmů Identi... více
Autorovy další knížky
1981 | Dietní kuchařka pro zaměstnanou ženu |
1979 | Jak žít a co jíst při cukrovce |
1973 | Pražská rodinná kuchařka |
1970 | Vaříme na teflonové pánvi a v alobalu |