Pokrmy v alobalu přehled
Marie Bastlová
Marie Bastlová: Pokrmy v alobalu. Obsah: - Maso hovězí, telecí, vepřové i mleté - Uzené maso a uzeniny - Ryby, drůbež, zvěřina - Bezmasé pokrmy, zelenina a ovoce - Uchovávání potravin a ohřívání pokrmů Identifikační číslo tohoto vydání knihy je 24-068-80 .
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pokrmy v alobalu. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Pokrmy v alobalu v seznamech
v Chci si koupit | 1x |
Štítky knihy
kuchařky ryby drůbež maso hovězí maso
Autorovy další knížky
1998 | Vaříme pro děti 0-3 roky |
1999 | Vaříme dětem od tří let |
1983 | Tlakový hrnec |
1989 | Fondue, pizzy, slané pohoštění |
1979 | Mleté maso |