Pokrmy v alobalu podobné
Marie Bastlová
Nehodnoceno
Marie Bastlová: Pokrmy v alobalu. Obsah: - Maso hovězí, telecí, vepřové i mleté - Uzené maso a uzeniny - Ryby, drůbež, zvěřina - Bezmasé pokrmy, zelenina a ovoce - Uchovávání potravin a ohřívání pokrmů Identifikační číslo tohoto vydání knihy je 24-068-80 .
Podobné knihy (1)
Vaříme na teflonové pánvi a v alobalu Hana ŠtorkováPo úvodním popisu správného způsobu použití teflonového nádobí a alobalu pro přípravu rozličných jídel následuje řada předpisů plně odpovídajících požadavkům racionální výživy. více
Autorovy další knížky
1998 | Vaříme pro děti 0-3 roky |
1999 | Vaříme dětem od tří let |
1983 | Tlakový hrnec |
1989 | Fondue, pizzy, slané pohoštění |
1979 | Mleté maso |