Velká italská kuchařka podobné
Linda Doeser
Publikace přináší tradiční recepty italských pokrmů a mnohá fakta z kulinářské historie této středomořské země.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2004 , Slovart (ČR)Originální název:
World food Italy
více info...
Podobné knihy (3)
Talianska kuchyňa kolektiv autorůTalianska kuchyňa a jej špeciality sú známe nielen v okolí Stredozemného mora. Mnohé pokrmy sa stali medzinárodnými jedlami: cestoviny, chuťovky, pesto, rizoto, salámy, parmezán, či pecorino. Talianska kuchyňa je rozmani... více
Talianska kuchyňa kolektiv autorů
Talianska kuchyňa je chutná, obľúbená a navyše aj nenáročná na prípravu. Ak máte doma základné ingrediencie ako olivový olej, hrubú morskú soľ, čierne korenie, bazalku, rozmarín a parmezán, môžete ľahko pri praviť úžasný... více
Italská kuchařka Karina Havlů
Recepty na typické italské pochoutky přizpůsobené české mentalitě a zeměpisným podmínkám. Italský jídelníček se skládá z předkrmu, prvního chodu, druhého chodu a na závěr se podává sýr a ovoce. Recepty na přípravu pře... více
Autorovy další knížky
2007 | Jóga |
2004 | Rychle a snadno |
2004 | Velká italská kuchařka |
2004 | Nízkotučné pokrmy |
2008 | Džusy a koktejly |