Italská kuchařka přehled

Italská kuchařka
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/34792/italska-kucharka-34792.jpg 5 4 4

Recepty na typické italské pochoutky přizpůsobené české mentalitě a zeměpisným podmínkám. Italský jídelníček se skládá z předkrmu, prvního chodu, druhého chodu a na závěr se podává sýr a ovoce. Recepty na přípravu předkrmů jsou jednoduché a jejich součástí může být ovoce, šunka, různé druhy zeleniny a těstovin v různých úpravách. Jako první chod se většinou podávají těstoviny, rizota, pizza, polévky i polenta. Druhým chodem bývá opečený nebo grilovaný plátek masa, drůbež, ryby,mořští živočichové, dušená zelenina a houby. Součástí druhého chodu jsou omáčky, saláty a bílý chléb. Kuchařka končí recepty na dezerty a moučníky, recepty na krajové speciality, seznamem nějčastěji používaného koření a názvy potravin v italštině. ... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Italská kuchařka. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (1)

BuchtaMaková
14.01.2019 5 z 5

Recepty super, grafika knížky se mi ovšem nelíbí. Přesto dávám plný počet za snadno proveditelné inspirativní recepty a zajímavé tipy.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Italská kuchařka v seznamech

v Přečtených2x
v Doporučených1x
v Knihotéce5x
v Chystám se číst1x