Bílé maso na talíři: drůbež, králík, ryby přehled
Karina Havlů
Nehodnoceno
Recepty z drůbežího, králičího a rybího masa, které jsou snadno stravitelné, bohaté na bílkoviny a obsahují málo tuku a cholesterolu. - 157 receptů
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bílé maso na talíři: drůbež, králík, ryby. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Bílé maso na talíři: drůbež, králík, ryby v seznamech
v Chci si koupit | 1x |
Autorovy další knížky
2009 | Vaříme v remosce |
2003 | Luštěninová kuchařka |
2004 | Bílé maso na talíři: drůbež, králík, ryby |
2003 | Jak připravit party |
2008 | Vegetariánská kuchařka |